Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overcooked 2’nin Night of the Hangry Horde Genişlemesi Yayınlandı!

Overcooked 2 yeni bir DLC aldı.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Overcooked 2 dün yeni bir genişleme aldı. Genişlemenin adı Night of the Hangry Horde olarak duyurulurken şuanda tüm platformda oynandığı bilgisi verildi.

Overcooked 2 Night of the Hangry Horde 2

Bilgisayar ve konsol platformunda oldukça beğenilen Overcooked 2, Steam’de ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilmişti. Oyuncuları tatmin etmeyi başaran ve oldukça renkli içerikler eşliğinde oyunculara eğlenceli anlar yaşatan yapım yeni içerik paketi ile daha zengin bir içerik yapısı kavuştu.

Steam’de 18.50 TL gibi bir fiyat etiketi ile lansmana çıkan Night of the Hangry Horde, oyuncuları Soğan Krallığının karşısındaki en büyük tehdit olan Ölü Ekmekler ile karşı karşıya getiriyor. Ayrıca Ölü Ekmekler bu sefer dostları ile karşımıza çıkacak ve daha güçlü bir yapıda olacaklar.

Oyuncular yeni genişleme ile düzinelerce ölü malzeme dalgasını püskürtebilmek için tüm yeteneklerini sergilemek zorunda kalacaklar. Genişleme ile oyuna gelen Sekiz sürü modu oyuncuları ölü ekmekler, dev zombi elmalar ve hızlı zombi çili biberleriyle karşı karşıya getirecek.

Buna ek olarak 12 yeni seviyede oyun içerisindeki yerini aldı. 9 yeni mutfak ve üç gizli Kevin seviyesi, yeni mekanikler ve daha fazlası oyuna geldi.

Overcooked! 2 - Night Of The Hangry Horde Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.