Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Outriders’ın Square Enix Tarafından Oynanış Videosu Yayınlandı

Outriders için yayıncı ekip oynanış videosu yayınladı.

Outriders, People Can Fly tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanacak olan aksiyon üçüncü şahıs bakış açısına sahip eşli olarak arkadaşlarınızla’da oynayabileceğiniz macera oyunudur.

Outridersın Square Enix Tarafından Oynanış Videosu Yayınlandı

People Can Fly şirketi 2020 yılının tatil sezonunda Outriders’ın yayınlanacağını, 13 Şubat 2020 tarihinde yaptıkları bir canlı yayında söyledi. Canlı yayında oyun hakkında çok şey açıkladılar. Oyun, sınıflar, dünya ve hikayenin kendisi hakkında detaylar var.

Oyunun genel oynanış yapısını Destiny, The Division ve Anthem tarzı oyunlarda olduğu gibi düşünebilirsiniz. Bu oyunlarda’da yağmalama, vurma, silah toplama, düşman öldürmek üzerine kurulu. Aşağıda yer alan oyun fragmanı, geliştiricilerin Gears franchise’ıyla geçmişi göz önüne alındığında, özellikle garip olmayan Gears of War savaşına çok benzeyen kapak tabanlı çekim sistemini gösterdi.

İlginç bir nokta, oyuncuların yukarıda resmedildiği Rift Town gibi çeşitli sosyal merkezlere sahip olmaları, ancak kendi hub’ları kamyonları olacak. Araç, öldürdüğünüz belirli yaratıkların kafaları da dahil olmak üzere çeşitli öğelerle özelleştirilebilir. Kooperatif oynamak oyuncuların birbirlerinin özelleştirmelerini kontrol edebilecekleri bir kamyon konvoyu oluşturduğunu görecek.

Outriders’ın açılışında dört sınıf olacak ama bunların sadece 3 tanesi açıklandı.

  • Pyromancer
  • Trickster
  • Devastator

Outriders - Official Gameplay Presentation

Outriders - World and Story

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.