Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Outriders’da Mikro İşlemler Olmayacak

Outriders'da oyuncular mikro işlemler ile içerik satın alamayacaklar.

Geçtiğimiz günlerde Steam üzerinde görünen ve yıl çıkacağı ifade edilen Outriders şu sıralar Deluxe sürümü ile ön siparişlerde yer alırken oyuna yönelik yeni bilgiler de gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Outriders’da Mikro İşlemler Olmayacak 2

Blulletstorm’un geliştiricisi olan People Can Fly tarafından hayata geçirilen Outriders bu yıl Square Enix tarafından hem konsol hem de bilgisayar oyuncularına sunulacak. 1-3 olarak koop oynanabilecek olan yapım bu yıla damga vuracak olan oyunlar arasında gösterilmeye başlandı. Gerçek zamanlı olarak oyunculara aksiyon ve macera deneyimi sunacak olan yapım da mikro işlemlerin olmayacağı belli oldu.

PC Games N’in haberi ile edindiğimiz bilgilere göre oyunun yönetmeni Bartosz Kmita yaptığı açıklama da Outriders’ın mikro işlemlere sahip olmayacağını ifade etmiş. Habere göre Bartosz Kmita özetle ‘geliştiriciden önce bizde birer oyuncuyuz. Bu yüzden kendimize mikro işlemleri sever miyiz? diye sorduk ve hayır cevabını aldık. Öyleyse oyunun içerisinde mikro işlemlerin olmamasına karar verdik’ demiş.

Günümüzde birçok oyunda yer alan mikro işlemler geliştiriciler tarafından ek bir gelir kapısı olarak görülüyor. Oyuncular mikro işlemler ile oyun içerisinde gerçek para karşılığında içerikler satın alabiliyorlar.

Yapılan bu açıklama ile Outriders içerisinde mikro işlemlerin olmayacağı netleşmiş oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.