Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Outriders, Xbox Game Pass PC Aboneliğine Eklendi

Outriders'taki tüm ilerlemenizi Xbox konsollarından PC'deki Game Pass'e taşıyabileceksiniz.

Outriders, lansmanından altı ay sonra bugün, Xbox Game Pass PC abonelik servisine eklendi. Square Enix ve People Can Fly’ın çok oyunculu nişancı oyunu nisan ayında başarılı bir çıkış yaptı ancak oyuncu tabanı o zamandan beri önemli ölçüde azaldı.

Outriders Xbox Game Pass PC

Aylar önce sizlere bahsettiğimiz gibi Square Enix’in Microsoft’un abonelik hizmetinden memnun olduğunu biliyoruz. Yayıncı firmanın, Outriders’ın Xbox Game Pass PC hizmetine de çıkış yapmasının, oyuna olan ilgiyi canlandırmak için planlamış olması mümkün.

Sonuç olarak Xbox Game Pass aboneleri, para ödemeden ve oyunu satın almak zorunda olmadan Outriders oynayabilecek. Xbox sürümüne zaten biraz zaman ayırdıysanız, her iki platformda da aynı hesabı kullanıyorsanız, kayıt dosyanızı PC’den Xbox’a veya Xbox’tan PC’ye aktarabileceksiniz. Ayrıca, çapraz platform geniş çapta desteklendiğinden dolayı, arkadaşlarınızla herhangi bir platformda oynayabilirsiniz.

Outriders Denemeye Değer mi?

Popülaritesindeki doğal düşüşe rağmen biz, çıkış günlerinde oyunu oynarken tutarsız olsa da iyi zaman geçirdik.

İncelememizde bu durumu, “Genel olarak bu yapım, lansman sırasındaki beceriksizliğine ve sunucu kararsızlığına rağmen, saatler yatırmaya değer bir oyun olmuş. Oyunun iyileştirilmesi gereken alanları olmasına rağmen, temel fikirler ve oynanış inanılmaz derecede güçlü ve mevcut kusurları gözden kaçırmayı kolaylaştıyor. Aynı zamanda, hem tek başına oyuncular hem de birlikte macera yaşamak için bir Outrider arayan arkadaş grupları için önerilmesi kolay bir oyun. Dünya kademe mekaniği sayesinde, herhangi bir beceri seviyesine sahip herkes Outriders’a başlayabilir ve harika zaman geçirebilir. Ana hikayeyi bitirmeme birkaç saat kaldı ve oyunun finali muhtemelen bu fikirlerimi değiştirmeyecek.” şeklinde ifade ettik.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.