Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Outriders, Hilecileri Herkesin Görebileceği Şekilde İfşa Edecek

Yılın en merak edilen oyunlarından Outriders için heyecanlı bekleyiş birkaç güne sona erecek. Geliştirici People Can Fly, oyunda hile yapmayı düşünen kişilerin bazı yaptırımlarla karşı karşıya kalacağını duyurdu.

Geliştiriciliğini People Can Fly, yayıncılığını ise Square Enix’in üstlendiği üçüncü şahıs aksiyon oyunu Outriders, 1 Nisan’da piyasaya sürülecek. People Can Fly, Steam’de yayınladığı bir blog yazısında; ön yükleme, lansman sonrası destek, demodan bu yana oyunda yapılan değişiklikler ve daha fazlası hakkında önemli bilgiler verdi.

Geliştirici ekibin paylaştığı bilgilere göre, Outriders demosunu deneyimleyen oyuncuların yalnızca yüzde 0,01’i hile yaptı. Oyunda hileye başvuran kişiler banlanmayacak, ancak farklı şekillerde bazı yaptırımlarla karşılaşacak.

Outriders

Örneğin; hileciler, eşleştirme sırasında oyunu kuralına göre oynayan kişilerle takım olamayacak. People Can Fly, bunun muhtemelen daha uzun bekleme sürelerine yol açacağını belirtiyor. Ayrıca hile yapanlar, HUD’larına eklenecek bir işaret ile ifşa edilecek.

People Can Fly’ın açıklamasına göre, oyunu kasıtlı olarak Easy Anti Cheat (EAC) olmadan PC’de çalıştırmak, bir karakteri geliştirmek için oyun dosyalarını değiştirmek, oyun içinde avantajlar elde etmek için Aimbot veya wallhacks gibi oyun programları kullanmak hile kapsamına girecek.

Outriders hile

Bu arada demo sırasında hile yaptıysanız, tam sürümde temiz bir başlangıç yapma şansınız olacak, ancak demodaki tüm karakterleri, teçhizatları ve öğeleri silmeniz gerekecek. People Can Fly, bu şartları yerine getiren kişilere ait hesapların ‘hileci’ olarak damgalanmayacağını söyledi.

Outriders , 1 Nisan 2021 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, Xbox Game Pass, Steam, Epic Store, GeForce NOW ve Google Stadia’da satışa sunulacak. Dilerseniz, sizler için hazırladığımız Outriders Başlangıç Rehberi ve İpuçları başlıklı içeriğimize buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.