Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Outriders Bu Yıl Gelecek

Outriders'ın bu yıl piyasaya sürüleceği belli oldu.

Bulletstorm ve Painkiller’ın geliştiricisi olan People Can Fly tarafından geliştirilen Outriders’ın çıkış tarihi belli oldu. Steam üzerinde 2020 yılında çıkış yapacağı ifade edilen yapım bu yıl içerisinde tüm platformlara gelecek.

Outriders Bu Yıl Gelecek 2

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştirilen Outriders aksiyon ve macera yüklü bir atmosferi karşımıza çıkaracak. Square Enix’in 2020 model oyunları arasında yer alan yapım duyurulduğu günden bu yana merak konusu olmuştu. Steam üzerinde sergilenmeye devam edilen yapımın çıkış tarihi nihayet netleşti.

Altchar’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Outriders PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformu için geliştiriliyormuş. Oyun ilk aşama da PS4, X1 ve PC platformlarına gelecekmiş. Yapılan haber de yeni nesil konsollarla da tam uyumlu olarak oynanabileceği ifade edilen yapımın en geç 2020’nin sonunda konsollardaki yerini alması bekleniyormuş.

1-3 oyuncuya kadar koop olarak oynanabilecek olan yapım son dört yıldır titizlikle geliştirilirken oyunculara inanılmaz derecede bir heyecan yaşatacağı ifade ediliyor.

Outriders bu yıl içerisinde piyasadaki yerini alacak. Oyunun sistem gereksinimleri henüz paylaşılmadı.

Outriders - Official Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.