Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ortaya Çıkan Yeni Splash Art League Of Legends’ın Yeni Karakteri Yone’ye Mi Ait ?

Yeni çıkan bir Splash Art, League of Legends'ın bir sonraki şampiyonunun Yone olabileceğini doğrular nitelikte.

Bugün ortaya çıkan yeni bir Splash Art, League of Legends‘ın yeni şampiyonu Yone’ye ait olabilir. Geçtiğimiz günlerde haberini de yaptığımız üzere, Thresh‘in yeni çıkan Spirit Blossom kostümünün ses dosyalarında Yone’ye ait ses dosyaları vardı. Şampiyon henüz resmi olarak açıklanmadı ancak artık bir çok kişi şundan emin ki Yone League of Legends’ın yeni gelecek olan şampiyonu olacak.

Ortaya Çıkan Yeni Splash Art League Of Legendsın Yeni Karakteri Yoneye Mi Ait

League of Legends karakterlerinden Yone muhtemelen henüz şampiyon olmamış en popüler karakter. Yone, Yasuo’nun resmi hikayeye göre öldürüldüğü ağabeyi olan bir İyon samurayıdır. Son birkaç yılda, yeni şampiyon haline geleceği konusunda birçok teori vardı. Tıpkı oyuna en son gelen Lillia gibi Yone’un da Splash Art’ı Reddit’te sızdırıldı.

Geçtiğimiz hafta oyunun dosyaları arasında Yone ait olan ses dosyaları bulundu ve Yone’un aslında Spirit Blossom etkinliğinde oyuna gelecek olan ikinci şampiyon olacağı yönünde söylentiler var. Aslında bu söylentiler diğer çıkan söylentiler ile birleştiğinde ortaya Yone’un gelecek olan bir sonra ki şampiyon olduğunu resmen açıklar nitelikte.

Yone’nin yetenek kitiyle ilgili henüz bir bilgi yok, ancak ön görülen şey ise karakterin bir orta koridor suikastçısı olacağı yönünde. Tıpkı kardeşi Yasuo gibi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.