Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ori and the Blind Forest 27 Eylül’de Switch’e Gelecek, Oyunun Switch Oynanış Videosu Yayınlandı!

Ori and the Blind Forest'ın Switch oynanış videosu yayınlandı.

2015 yılında bilgisayar, 2016 yılında Xbox One platformuna çıkış yapan Ori and the Blind Forest yakında Nintendo Switch platformu oyuncularına sunulacak. Yapım Nintendo eShop üzerinde sergilenmeye  devam ediyor.

Ori and the Blind Forest 27 Eylül’de Switch’e Gelecek Oyunun Switch Oynanış Videosu Yayınlandı 2

Günümüzde Xbox One ve PC platformunda oynanan Ori and the Blind Forest oyuncular tarafından Steam üzerinde ‘son derece olumlu’ olarak değerlendirildi. Xbox One’da 49.00 TL, Steam’de 31.25 TL fiyat etiketine sahip olan yapım 27 Eylül’de Nintendo Switch platformuna çıkış yapacak olan oyun diğer platformlar ile aynı içerik yapısına sahip olacak.

Oyun içerisinde yok olma tehlikesi ile karşı karşıya gelen Nibel ormanını kurtarmak için mücadele eden Ori’ye yardım edeceğiz. Cesaretini toplayarak Nibel ormanına dalan Ori karanlıklar içerisinde birbirinden farklı düşmanlar ile karşı karşıya gelecek, uzun bir yolculuk eşliğinde ormanı kurtarmak için ter dökecek. Oyun içerisinde gizli bölgeleri de keşfedecek, zengin bir içerik eşliğinde ilerlemeye dayalı bir yapı yer alacak.

Bilgisayar ve Xbox One platformunda oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran yapım Nintendo Switch platformuna da Ori and the Blind Forest: Definitive Edition olarak çıkış yapacak. Oyuna şimdiye kadar gelmiş olan güncellemeler ve tüm içerikler Switch sürümünde de yer alacak.

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition - First 20 Minutes Gameplay (Switch - PAX West 2019)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.