Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Orcs Must Die! Unchained’in Açık Betası Başladı

Orcs Must Die! Unchained açık beta sürecine adım attı.

Orcs Must Die! Unchained için beklenen an geldi. Açık beta süreci sonunda başlıyor.

 

Gameforge ve geliştirici Robot Entertainment, Orcs Must Die! Unchained'in açık beta sürecinin bugün itibari ile başladığını oyuncularla paylaştı.

 

Artık herkes Orcs Must Die! Unchained'e erişim kısıtlaması olmadan giriş yapabilecek. En güzeli de arkadaşlarınızla tüm güçlerinizi birleştirip "Fetih” modunda harikalar yaratabilir, tuzaklar kurabilir ve Ork'ları katledebilirsiniz.

 

 

Orcs Must Die! Unchained’in açık betasına özel olarak hazırlanmış tanıtım videosu sizlerle:

 

https://youtube.com/watch?v=aW2tiRFnW-g

 

 

Gameforge ve Robot Entertainment, Orcs Must Die! Unchained’in kapalı beta sürecinde önemli kararlar aldı. Oyun ilk olarak PvP'ye yoğunlaşırken, oyunculardan gelen geri bildirimlerle kule savunma oyununa PvE modunu da ekledi.

 

Orcs Must Die! Unchained’de 5 oyunculu grubunuzla rakip Cellatların, kahramanların riftine giden yolu açmalarını engellemeniz gerekli. Bunu yaparken de istediğiniz tuzak ve silahları kullanma şansına sahipsiniz.

 

12 farklı kahraman kendi arasında uyum içerisinde olacağı yeteneklere de sahip.  Bunun için seriye özgü, her türlü tuzak ve silah kullanılabiliyor. Klasik “Orcs Must Die!” oyun tarzı, Crafting modu ile geliştirilebilecek şekilde düzenlendi: PvE ve PvP modlarında topladığınız eşyaları dönüştürerek yeni tuzaklar ve nesneler hatta yeni kahramanlar geliştirebilirsiniz.

 

Açık betanın ilk zamanlarında şimdilik işbirliği modunda 8 harita kullanıma açık olacak. Her haritanın kendine ait farklı özellikleri, zorluk dereceleri bulunmakta. Oyuna çok kısa süre önce eklenen “Shark Island” ve “Frostbite” haritaları da zorlukları açısından gözlerimizi kamaştırıyor. 

 

 

Orcs Must Die! Unchained açık betasında  Almanca, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Lehçe ve Türkçe dil desteği ve seslendirmesi de mevcut olacak.

 

Oyunu omd.gameforge.com ya da Steam üzerinden indirebilirsiniz. Açık betanın her katılımcısına, 29 Mart ve 13 Nisan tarihlerinde, saat 12:00’de (Orta Avrupa Saati),  kahraman dış görünümü “Kundakçı” ve “Smolder” verilecek.

Açık betanın en önemli detayları:

+ Oyuna omd.gameforge.com ve Steam üzerinden serbest erişim

+ 7 dil

+ 12 oynanabilir kahraman

+ PvE modu “Hayatta Kalmak’ta” 8, PvP bölümü “Fetih’te” 2 harita

+ Üretilebilen ve geliştirilebilen tuzaklar ve eşyalar

+ Ork, Ork ve daha çok Ork!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.