Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OPPO’nun Akıllı Saatinin Tasarımı Ortaya Çıktı

OPPO'nun akıllı saatinin tasarımı belli oldu.

Çinli teknoloji şirketi OPPO’nun önümüzdeli haftalarda duyurması beklenen yeni akıllı saatinin tasarımı ortaya çıktı. 

opponun akilli saatinin tasarimi ortaya cikti 2

Ülkemizde de akıllı telefon faaliyetlerine başlayan OPPO’nun yeni akıllı saati ortaya çıktı. Görsellere göre OPPO’nun yeni akıllı saati Apple Watch modelinin tasarımına fazlasıyla benzeyecek. OPPO’nun yeni akıllı saatinin özellikleri henüz bilinmiyor olsa da tasarımı bizlere önemli bilgileri aktarıyor. 

OPPO’nun yeni akıllı saati bir akıllı saatten beklenen özellikler ile birlikte gelmesi bekleniyor. Bu doğrultuda kalp atış hızı izleme, uyku takibi, kan basıncı ölçme ve yakılan kalori miktarını görme gibi özellikler ile birlikte gelecek olan saatin diğer özellikleri ise şimdilik bilinmiyor. 

Ortaya çıkan görsele göre yuvarlatılmış kenarlara sahip dikdörtgen kasa ile birlikte gelecek olan saat, bu anlamda Apple Watch modelini andıracak. İki adet fiziksel tuşa sahip olacak olan OPPO’nun yeni akıllı saatinin bu butonlarının birinin üzerinde bildirim LED’i bulunacak. Tuşların arasında mikrofona sahip olacak olan saat ayrıca tabanında sensörü bölümüne sahip olacak. Şubat ayının sonunda tanıtılması beklenen saatin fiyatının 300 dolar civarında olması bekleniyor.  

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.