Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OPPO Reno5’in Yeni Bir Versiyonu Olan Reno5 A Modelini Duyurdu

OPPO, standart Reno5 modeline kıyasla daha düşük özelliklere sahip olan Reno5 A modelini duyurdu. İşte telefonun özellikleri.

Geçtiğimiz yıllardan itibaren popülerliğini giderek artıran teknoloji firması OPPO, orta seviyede rekabeti kızıştıracak yeni telefonu OPPO Reno5 A modelini duyurdu. Reno5 5G modeli ile oldukça benzer özelliklere sahip olan telefonun ekran ve batarya gibi bazı özellikleri biraz kırpılmış.

Oppo Reno5 A 1

Oppo Reno5 A, 6.5 inç büyüklüğünde, Full HD+ çözünürlüğünde, 90 Hz yenileme hızına sahip IPS LCD bir ekranla bizleri karşılıyor. Delikli bir öz çekim kamerası tasarımı benimseyen telefon oldukça güzel bir ekran gövde oranı da sunuyor. Buna rağmen orta seviye bir telefon da olsa alt çerçevenin biraz kalın olduğunu da belirtmekte fayda var.

Oppo Reno5 A gücünü, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile desteklenen Snapdragon 765G işlemcisinden alıyor. Bunun yanı sıra 4000 mAh büyüklüğünde ve 18 watt hızlı şarj desteğine de sahip olan bir  batarya mevcut. Telefon kutudan çıkar çıkmaz Android 11 tabanlı ColorOS 11 ile birlikte gelecek. Telefonun parmak izi sensörü ise arka tarafa monte edilmiş.

Kamera kısmına geldiğimizde dikdörtgen bir tasarım anlayışı benimseyen üçlü bir kamera kurulumuna sahip olan telefonun 64 MP ana kamerası, 2 MP makro kamerası ve 2 MP derinlik kamerası mevcut. Ön tarafta ise 16 MP çözünürlüğüne sahip bir öz çekim kamerası bulunuyor.

Oppo Reno5 A 2

OPPO Reno5 A Teknik Özellikleri:

  • Ekran: 6.5 inç, Full HD+, 90 Hz
  • İşlemci: Snapdragon 765G
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Depolama: 128 GB
  • Ön Kamera: 16 MP
  • Arka Kamera: 64 MP + 2 MP + 2 MP
  • Batarya: 4.000 mAh – 18 Watt
  • İşletim Sistemi: Android 11

Oppo Siyah ve Mavi renk seçenekleri ile çıkış yapacak yeni akıllı telefon modeli için henüz resmi bir fiyat bilgisi açıklamadı. Telefon eğer rakiplerine kıyasla uygun bir fiyat ile lansman yaparsa çok tercih edilen modeller arasına adını yazdırabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.