Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OPPO Reno 5 Modelinin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

OPPO Reno 5'in tanıtım tarihi ortaya çıkmış olabilir:

OPPO’nun yeni akıllı telefonu OPPO Reno 5 modelinin tanıtım tarihi belli olmuş olabilir. İşte Reno 5 modelinin tanıtılacağı tarih. 

oppo reno 5 modelinin tanitim tarihi belli oldu 2

Çinli akıllı telefon üreticisi OPPO’nun Reno 3 modelinin ardından satışa sunacağı model olacak olan Reno 5 modeli ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. 4 rakamının uğursuzluğuna inanan Çinliler genelde ürünlerde 4 rakamını kullanmıyor. OPPO firması da Reno 3 modelinin ardından böyle bir hamle yaparak Reno 5 modeline geçiş yapacak. Çinli bir kaynaktan gelen bilgilere göre OPPO, Nisan ayında yeni amiral gemisi Reno Ace 2 modelini tanıttıktan sonra Mayıs ayında Reno 5 ailesini tanıtacak. OPPO’nun Reno 5 ailesi orta ve üst segment akıllı telefon modellerinde oluşacak. 

Reno 5 Neler Sunacak? 

OPPO’nun Reno 5 serisi hakkında ne yazık ki tanıtım tarihi dışında bir bilgi bulunmuyor. OPPO’nun son olara Reno 2 modelinde kullandığı ve köpekbalığı yüzgeci olarak isimlendirilen kamera sisteminin Reno 5 modellerinde de kullanılacağı gelen bilgiler arasında. OPPO Reno 5 ailesine dair bilgilerin ilerleyen günlerde ortaya çıkması bekleniyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.