Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Oppo Reno 3 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

OPPO Reno 3 modelinin tanıtım tarihi ortaya çıktı.

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo’nun Reno 3 modelinin tanıtılacağı tarih açıklandı. İşte Oppo Reno 3 modelinin tanıtılacağı o tarih. 

oppo reno 3 tanitim tarihi ortaya cikti 2

Son zamanlarda kullanıcıların beğendiği tarzda ve güçlü özelliklere sahip akıllı telefonlarıyla adından söz ettiren Oppo’nun bir süredir üzerinde çalıştığı Oppo Reno 3 modelinin tanıtım görselleri ve detayları ortaya çıkmıştı. Oppo Reno 3 modelinin şimdi de tanıtılacağı tarih kesinleşti. 

Çentikli bir ekran tasarımına sahip olacak olan Oppo Reno 3 modelinin yanında Oppo Reno 3 Pro 5G modeli ise deliklik bir ekran tasarımına sahip olacak. 

Oppo Reno 3 ve Oppo Reno 3 Pro 5G Özellikleri

Qualcomm Snapdragon 730G işlemcisinden güç alacak olan Oppo Reno 3 modeli, detayları şimdilik bilinmese de arkasında dört arka kameraya sahip olacak. Oppo Reno 3 Pro 5G modeli ise gücünü Qualcomm’un geçtiğimiz günlerde duyurusunu gerçekleştirdiği Snapdragon 765G işlemcisinden alacak. 

Reno 3 ve Reno 3 Pro 5G modellerinde kullanılacak olan işlemcilerinin performansları ise dikkat çekiyor. Qualcomm’ın geçtiğimiz yıl duyurduğu ve 2.2 GHz’e kadar çıkabilen ve sekiz çekirdekli bir işlemci olan Snapdragon 730G işlemcisi Reno 3 modeline güç verecekken Qualcomm’un geçtiğimiz haftalarda duyurduğu ve 5G destekli işlemcisi olan Snapdragon 765G işlemcisi ise 2.4GHz’e kadar çıkabilen sekiz çekirdekli bir işlemci.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.