Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Oppo Reno 3 Pro 5G Özellikleri Ortaya Çıktı

OPPO Reno 3 Pro 5G modelinin özellikleri netleşmeye başladı.

Oppo’nun bir süredir üzerinde çalıştığı 5G destekli Oppo Reno 5G modelinin özellikler ortaya çıktı. İşte Oppo Reno 3 Pro 5G özellikleri.

oppo reno 3 pro 5g ozellikleri ortaya cikti 2

Ülkemizde de pek çok akıllı telefon modeli satışan Oppo’nun bir süredir üzerinde çalıştığı Oppoı Reno 3 Pro 5G modelinin özellikleri ortaya çıktı. Oppo’nun bu yıl içersinde tanıtacağı Reno 3, Reno 3 Pro ve Reno 3 Pro 5G modelleri TENAA tarafınan doğrulandı. 

Reno 3 Pro 5G Özellikleri Ortaya Çıktı

Oppo’nun yeni akıllı telefonu Reno 3 Pro 5G mode
linin iki farklı versiyonu bulunacak. Oppo’nun bu modelleri PCRM00 ve PCRT00 model numaralarına sahip olacak. Modellerin özellikleri ise farklı olacak. 

Reno 3 Pro 5G modeli 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ AMOLED ekran ile birlikte gelecek. Gücünü Snapdragon 765G işlemcisinden alacak olan Reno 3 Pro 5G modeli 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olacak. 

Kutusundan Android 10 işletim sistemi ile birlikte gelecek olan Reno 3 Pro 5G modeli 48 megapiksel çözünürlüklü ana kamera ile birlikte gelecek. Reno 3 Pro’nun ana kamerası ayrıca 13 megapiksel çözünürlüğünde telefoto kamera, 8 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açı kamera ve 2 megapiksel çözünürlüğünde derinlik sensörü ile birlikte gelecek. Oppo Reno 3 Pro 5G modelinin ön kamerası ise 32 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Oppo Reno 3 Pro 5G modelinin bataryası ise 4.025 mAh kapasiteye sahip olacak. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.