Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OPPO Kendi Akıllı Hoparlörünü Duyurmaya Hazırlanıyor

OPPO'nun akıllı hoparlörünün tanıtılacağı tarih belli oldu.

Çinli teknoloji şirketi OPPO yarın kendi akıllı hoparlörünü tanıtmaya hazırlanıyor. İşte OPPO’nun akıllı hoparlörünün özellikleri. 

oppo kendi akilli hoparlorunu duyurmaya hazirlaniyor 2

OPPO’nun kısa süre içerisinde tanıtacağı akıllı hoparlörünün tanıtım videosu yanınladı. OPPO’nun yeni akıllı hoparlörü 7 Nisan tarihinde tanıtılacak.

OPPO’nun yeni ürünü ile ilgili resmi bir bilgi bulunmuyor olsa da modelin dairesel tasarım çizgilerine sahip siyah renkli olduğu görülüyor. OPPO’nun akıllı hoparlörü tasarım ve boyut olarak Google Home Mini ürününü anımsatıyor. 

OPPO’nun Yeni Akıllı Hoparlörü 7 Nisan Tarihinde Duyurulacak!

Kısa bir süre önce duyurulan OPPO’nun Breeno isimli sanal asistanı ile birlikte gelecek olan OPPO’nun akıllı hoparlörü ile ilgili daha fazla bir bilgi bulunmuyor. Bazı kaynaklar ise OPPO’nun bu yeni ürününün kablosuz kulaklık olabileceğini belirtiyor. Daire formundaki ürünün ise ürünün şarj kutusu olacağını belirtiyor. OPPO’nun kısa bir süre önce yeni kablosuz kulaklık modellerini tanıttığı için ürünün kablosuz kulaklık olması beklenmiyor. OPPO’nun yeni ürününe dair tüm detayları yarın ( 7 Nisan ) tarihinde gerçekleştirilecek olan OPPO etkinliğinde öğrenebileceğiz. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.