Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OPPO Find X2 Türkiye’de Satışa Çıktı

OPPO Find X2 Türkiye'de beklenenin üstünde fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Ülkemizde bir süredir faaliyet gösteren OPPO’nun yeni akıllı telefonu OPPO Find X2 modeli Türkiye’de satışa sunuldu. İşte OPPO Find X2 modelinin Türkiye fiyatı.

oppo find x2 turkiyede satisa cikti 2

Çinli akıllı telefon üreticisi OPPO’nun geçtiğimiz aylarda duyurusunu gerçekleştirdiği OPPO Find X2 ailesinden OPPO Find X2 modelinin merakla beklenen Türkiye lansmanı gerçekleşti. Gerçekleştirilen lansman sonrasında modelin Türkiye fiyatı da resmen açıklanmış oldu.

6.7 inç büyüklüğünde, 3168 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip HDR10+ standartlarında ve 120 Hz ekran yenileme hızına sahip bir ekran ile birlikte gelen modelin ekranı Gorilla Glass 6 ile korunuyor. 800 nit parlaklık değerine ulaşabilen modelin bu ekranı dış ortam koşulları için gayet ideal bir görüntü sunuyor.

İşlemci tarafında Qualcomm Snapdragon 865 işlemcisinden güç alan OPPO Find X2 modeli 12 GB LPDDR5 RAM ve 256 GB UFS 3.0 depolama alanına sahip. Model 65W hızlı şarj desteği sunan 4.200 mAh kapasiteli bir bataryadan besleniyor.

Arkasında 48 megapiksel çözünürlüğünde Sony IMX586 sensörünün yanında 12 megapiksel çözünürlüğünde kamera ve 13 megapiksel çözünürlüğünde 3X telefoto sensörüne sahip. OPPO Find X2 modelinin ön kamerası ise 32 megapiksel çözünürlüğünde. Amiral gemi modellerinin artık ülkemizde çift haneli fiyatları geride bıraktığımız şu günlerde OPPO Find X2 modelinin Türkiye fiyatı 10.999 TL olarak açıklandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.