Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Oppo Find X2 Çıkış Tarihi Açıklandı

Tasarımıyla çok konuşulacak Oppo Find X2 modelinin tanıtım tarihi açıklandı.

Oppo’nun sevilen akıllı telefonlarından birisi olan Oppo Find X modelinin yeni modeli olacak olan Oppo Find X2 modelinin tanıtım tarihi ortaya çıktı. 

oppo find x2 cikis tarihi aciklandi 2

Oppo’nun tasarımıyla dikkat çeken akıllı telefon modellerinden birisi olan Oppo Find X modeli gerek farklı tasarımı gerekse de özellikleriyle büyük beğeni kazanmıştı. Oppo Find X modeli ardından, Find X2 modeli üzerinde çalışan Oppo Find X2 modelinin tanıtım tarihini açıkladı. Oppo tarafından yapılan açıklamaya göre Find X2 modeli 2020 yılının ilk çeyreğinde tüketicilerle buluşacak. Gücünü Qualcomm’un en yeni ve en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 865 işlemcisinden alması beklenen Oppo Find X2 modelinin 8 GB RAM ile desteklenmesi bekleniyor. Oppo’nun ekran özelliklerine odaklanacağı bir akıllı telefon olacak olan Find X2 modeli OLED / AMOLED ekran paneli ve yüksek hızla ekran yenileme hızına sahip bir ekran ile birlikte gelecek. 

OPPO Reno 3 Pro 5G Özellikleri

2020 yılını dolu dolu geçirmek isteyen Oppo, Find X2 modeli öncesinde Reno 3 ve Reno 3 Pro 5G modelini tanıtacak. Oppo’nun Reno 3 Pro 5G modeli Snapdragon 765G işlemcisi ile birlikte gelecekken telefonun ekranı 6.5 inç büyüklüğünde olacak ve 90 Hz yenileme hızına sahip olacak. En üst seviye donanım seçeneğinde 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı ile birlikte gelecek olan Reno 3 Pro 5G modelinin ülkemizde satışa sunulması şimdilik bulunmuyor olsa da Oppo’nun alt markaları olan OnePlus ve Realme modellerinin ülkemizde satışa sunulacağı açıklandı. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.