Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OPPO Enco W31 Kablosuz Kulaklığı Tanıtıldı

OPPO Enco W31 kablosuz kulaklığı tanıtıldı.

OPPO Reno 3 Pro modelinin 4G destekli sürümünün tanıtımının ardından yeni nesil kablosuz kulaklığı OPPO Enco W31 modelini tanıttı.

oppo enco w31 kablosuz kulakligi tanitildi 2

Türkiye pazarına da giriş yapan Çinli teknoloji şirketi OPPO yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. 5G destekli akıllı telefonu OPPO Reno 3 Pro modelini geçtiğimiz yılın sonunda tanıtan OPPO, Çin’de büyük satış başarısı yakalayan OPPO Reno 3 Pro modelinin 4G destekli modelini de satışa sundu. OPPO’nun yeni akıllı telefonunu tanıttığı etkinlikte duyurduğu bir diğer ürünü ise kablosuz kulaklığı oldu.

Enco W31 olarak isimlendirilen kulaklık uygun fiyatlı oluşu ile dikkat çekiyor. Android ve iOS sistemi ile tam uyumlu olarak çalışan kulaklık düşük gecikme süresi ile dikkat çekiyor. Kullanıcı içi yapısı ile kullanıcılara daha iyi bir ses deneyimi sunan model ayrıca suya ve toza karşı dayanıklılık sunuyor.

Yüksek hassasiyete sahip ikili mikrofon sistemine sahip olan Enco W31 modeli, çevresel gürültü engelleme özelliğine sahip. OPPO’nun yeni kulaklığı sahip olduğu bu teknoloji sayesinde hem mikrofon hem de kulaklık bölümüyle gürültüleri engelleyebiliyor. OPPO’nun yeni kulaklık modelinin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı şimdilik bilinmiyor olsa da modelin 6 Mart tarihinde Hindistan’da satışa sunulacağı açıklandı. OPPO Enco W31 modelinin Hindistan fiyatı 62 dolar olarak açıklandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.