Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Oppo AirPods Rakibi Enco Free Kulaklığını Tanıttı

Oppo'nun ilk tamamen kablosuz kulaklığı Oppo Enco Free tanıtıldı.

Güçlü özelliklere sahip şık akıllı telefonlarıyla adından söz ettiren Oppo, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni kablosuz kulaklığı Oppo Enco Free kulaklığını tanıttı.

oppo airpods rakibi enco free kulakligini tanitt 2 

Oppo ilk gerçek kablosuz kulaklığı Oppo Enco Free modelini tanıttı. Siyah, beyaz ve pembe renk seçeneklerine sahip olan kulaklık, şık tasarımıyla dikkat çekiyor. 

Oppo’nun 120 db sürücü hassasiyetine sahip olan ve 13.4 mm’lik dinamik sürücüye sahip olan Enco Free kulaklıkları ayrıca daha düşük güç tüketimi sağlayan Bluetooth 5.0 bağlantı desteğine sahip. Oppo Enco Free kulaklıkları ayrıca sahip olduğu IPX 4 sertifikası sayesinde suya ve tere dayanıklılık gösteriyor. 

Apple’ın AirPods modellerine benzer tasarıma sahip olan Oppo Enco Free kulaklıkları, sadece kulaklık kısmında değil şarj kutusu kısmında da Apple AirPods kulaklıklara benziyor. Her biri 4.6 gram ağırlığında olan Oppo Enco Free kulaklıkların şarj kutusunun ağırlığı ise 48.2 gram. 

Kulaklıkların her birisi 31 mAh bataryaya sahip. Bu sayede 5 saate varan müzik dinleme ve 3 saate varan konuşma imkanı sunan kulaklıkların 410 mAh kapasiteli şarj kutusu ise 20 saat dinleme ve 12 saat ek konuşma süresi sunuyor. Oppo Enco Free’nin kablosuz şarj özelliği bulunmuyor. 

Oppo Enco Free Fiyatı

Oppo’nun açıklamasına göre 120 ms gecikme süresi sunan Enco Free, bünyesinde dokunmatik kontrol seçeceğine sahip. Ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı şimdilik bilinemeyen Oppo Enco Free kulaklıkların satış fiyatı 100 dolar olarak açıklandı. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.