Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OPPO A16 Türkiye Fiyatı Açıklandı

Türkiye pazarında da aktif bir şekilde rol oynayan OPPO yeni akıllı telefon modellerini ülkemizde satışa sunmaya devam ediyor.

Çin merkezli teknoloji şirketi OPPO’nun kısa bir süre önce duyurusunu yaptığı OPPO A16 Türkiye fiyatı belli oldu. Sadece 32 GB’lık sürümünün bir operatör sitesinde satışa başladığı ve şimdilik sadece mavi renk seçeneğinin olduğu akıllı telefonun fiyatı ise 2.799 TL olarak açıklandı.

OPPO A16 Türkiye Fiyatı Dikkat Çekiyor

İşlemci tarafında MediaTek Helio G35 işlemcisini gördüğümüz akıllı telefon modelinin 3 GB RAM’i ve 32 GB depolama alanı bulunuyor.

6.52 inç büyüklüğünde 720 x 1600 piksel çözünürlük sunan 60 Hz IPS LCD ekran ile birlikte gelen akıllı telefonunun 5.000 mAh kapasiteli bir bataryası bulunuyor.

OPPO A16 Türkiye Fiyatı

Arkasında 13 megapiksel ana + 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel makro kameralardan oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olan modelin ön kamerası ise 8 megapiksel çözünürlüğünde.

OPPO’nun Gelecek Planları Ortaya Çıktı

Çin merkezli teknoloji şirketi OPPO gelecek planlarını kısa bir süre önce açıkladı. Bilindiği üzere Apple, Samsung ve son olarak Google akıllı telefonlarında kendi geliştirdiği işlemcileri kullanıyor. ARM temelli işlemcilerin 2023 ya da 2024 yıllarında hayatımıza girmesi beklenirken, akıllı telefon üreticilerinin bu işlemcilere yatırım yapması sektör için çok önemli.

OPPO’nun geliştirdiği işlemciye gelecek olursak, ilk olarka OPPO’nun amiral gemi modelinde kullanacağı düşünülen işlemcinin TSMC tarafında 3 nm süreciyle üretilmesi bekleniyor. OPPO’nun yanında Xiaomi’de kendi işlemcisi üzerinde çalışıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.