Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Operencia: The Stolen Sun Epic Store’da Yayınlandı!

Operencia: The Stolen Sun bilgisayar platformu oyuncuları için Epic Store'da yayınlandı.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda Operencia: The Stolen Sun’ın 2020’de yayınlanacağından söz etmiştik. Bugün gelen haberler ile oyunun önce Epic Store’a özel olacağı ve 2020’de Steam’de satılacağı bilgisi verildi. Operencia: The Stolen Sun Epic Store üzerinden geçtiğimiz hafta sonu oyunculara sunuldu.

Operencia The Stolen Sun Epic Store’da Yayınlandı 2

Zen Studios tarafından geliştirilen Operencia: The Stolen Sun bilgisayar platformuna özel olarak geçtiğimiz hafta sonu oyuncuların beğenisine sunuldu. Steam’de sergilenmeye devam eden yapım, Epic Store üzerinden geçtiğimiz haftalarda ön siparişlere de açılmıştı.  Steam’de 2020 yılında yayınlancak olan RYO oyunu şu sıralar Epic Store platformu oyuncuları tarafından oynanıyor. Tek oyunculu bir yapıya sahip olan yapım 89.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahipken, 5 farklı dil seçeneği yer alıyor.

13 farklı bulmacanın ve birbirinden zorlu seviyelerin yer aldığı yapımda 50’den fazla düşman türü ile karşı karşıya gelecek ve onları yenmeye çalışacağız. Karakterler arasında geçiş yapabileceğimiz oyunda 3D ortamlar da karşımıza çıkacak. Unreal Engine 4 ile güçlendirilmiş çarpıcı görsellerin yer aldığı yapımda AAA kalitesinde bir oynanış bizleri bekliyor olacak. Orta Avrupa mitolojisinden esinlenilerek geliştirilen oyun oyunculara sıra tabanlı bir RPG deneyimi sunacak.

Oyunun Epic Store sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Operencia: The Stolen Sun - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.