Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OnePlus Türkiye Pazarına Geliyor Mu?

OnePlus Türkiye'ye geliyor mu?

Çalışmalarına OPPO çatısı altında devam eden OnePlus’ın Türkiye’de gelip gelmeyeceği netleşti. İşte OnePlus’ın Türkiye akibiyeti.

oneplus turkiye pazarina geliyor mu 2

Ürettiği amiral gemi katili modelleri ile dikkat çeken OnePlus, Türkiye’de beklenen markaların başında geliyor. OnePlus’ın Türkiye’ye girmek adına çalışmalar yaptığı söylenirken, henüz resmi bir açıklama yapılmamıştı. Pek çok kişinin merak ettiği OnePlus’ın Türkiye’ye gelip gelmeyeceği sorusunun yanıtı şimdilik hayır olarak görünüyor.

OnePlus’ın Türkiye’ye gelip gelmeyeceği tam olarak bilinmiyor olsa da OnePlus 7T ve OnePlus 7T Pro modelleri OnePlus Türkiye Garantisi ile satışa sunulmuştu. 7T ve 7t Pro modellerinin OnePlus Türkiye Garantisi ile satışa sunulması herkesi şaşırtmıştı. OnePlus gibi büyük firmaların bir pazara girmeden önce ciddi yatırımlar yaptığı düşünüldüğünde OnePlus’ın Türkiye pazarına böyle sessiz bir şekilde gireceği düşünülmüyor. Konuyla ilgili olarak OPPO Türkiye’de OnePlus hakkında bir açıklama yapmadı.

OnePlus 8 Pro Özellikleri

6.78 inç büyüklüğünde 120 Hz ekran tazeleme hızı sunan ve 1.300 nit parlaklık değerine ulaşabilen QHD+ AMOLED ekran ile birlikte gelecek olan OnePlus 8 Pro modeli, işlemci tarafında Qualcomm Snapdragon 865 işlemciden güç alacak. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı seçeneğine ek olarak 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı seçeneğine sahip.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.