Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OnePlus, Huawei, Honor ve Realme Koronavirüs Nedeniyle Telefonların Garanti Sürelerini Uzattı

Bir çok asya tabanlı teknoloji devi telefonlarda garanti sürelerini uzattı.

Bu noktada, COVID-19 salgınının dünyayı durdurduğunu inkar etmek yok. Zaman zor ve durumu yeterince vurgulayamayız. İnsanlar neredeyse dünyanın her yerinde karantinalar nedeniyle evde kalmaya zorlanıyor ve telefonunuz bu korkunç zamanlarda güvenebileceğiniz tek cihaz olabilir.

OnePlus Huawei Honor ve Realme Koronavirüs Nedeniyle Telefonların Garanti Sürelerini Uzattı 1

Bununla birlikte, hepimiz telefonların her zaman kırıldığını biliyoruz ve bu zamanlarda cihazınıza bir şey olursa, özellikle cihazınız garanti süresi dışındaysa, garantiyi talep ederek yeni bir cihaz almak kolay olmayabilir. Son haberlerde, Çin’den birkaç şirket akıllı telefon garantilerini uzattı ve sadece bu değil, aynı zamanda sahiplerine daha fazla fayda sağlıyorlar.

OnePlus forumlarında şirketin 31 Mayıs’a kadar garantileri uzatacağını açıkladı, bu garanti 1 Mart – 30 Mayıs tarihleri ​​arasında sona eren cihazlar için geçerlidir. Ayrıca, şirket değiştirme süresini 15 günden 30 güne uzattı. İngiltere hala aynı 30 günlük değiştirme süresine sahiptir.

Huawei‘ye geçerek, şirket bugün daha sonra Huawei P40’ı ortaya koyuyor ve ek olarak, garanti 30 Haziran’a kadar daha da uzatılıyor. Bu koşul, 21 Mart ve 21 Haziran tarihleri ​​arasında garanti kapsamı dışında olan veya halen garanti kapsamında olan cihazlara yapılan başvurulardır. Ancak, teklif şu anda yalnızca Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Güney Afrika ve Hindistan gibi ülkelerde geçerlidir. Teklif tüm Huawei cihazlarında geçerlidir, yani MateBooks, akıllı telefonlarınız ve aksesuarlarınız kapsanır.

Realme şirketi, geri ödeme ve değiştirme sürelerinin orijinal değiştirme tarihinden itibaren iki aya uzatıldığını açıkladığı için, uzatma dönemiyle de ilgilenmektedirBuna ek olarak, Hindistan’daki Realme garantileri 31 Mayıs’a kadar uzattıklarını açıkladı, bu garanti 20 Mart ve 30 Nisan tarihleri ​​arasında sona eren cihazlar için geçerlidir.

Honor, Huawei’nin izinden giderek, alt markaları da aynı şeyi yapıyor. Garantileri 21 Mayıs ile 21 Haziran arasında sona eren cihazların garantilerini uzatıyorlar, garanti süresi 30 Haziran’a kadar uzatıldı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.