Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

On The Road Erken Erişimden Çıktı!

On The Road 3 yıl sonra tam sürüme geçiş yaptı.

30 Mart 2017’de erken erişim oyunu olarak Steam’de bilgisayar platformu oyuncularına sunulan On The Road 3 yıl aradan sonra nihayet tam sürüme geçiş yaptı. Oyun hatalarından arınarak erken erişimden çıktı.

On The Road Erken Erişimden Çıktı 2

Yayınlandığı günden bu yana bilgisayar platformunda oynanan On The Road oyuncuları bir türlü tatmin edemedi. Birkaç güncelleme alan yapım her güncelleme de hatalarından arınırken bugün itibari ile de tam sürüme geçiş yaptı. Bünyesinde MAN, Scania gibi dünyaca ünlü markaların araçlarını bulunduran On The Road Steam üzerinde ‘karışık’ olarak değerlendirildi.

86.50 TL fiyat etiketi ile de cepleri yakan oyun erken erişim süresince oyunculardan aldığı geri bildirimleri titizlikle inceledi ve tam sürüm güncellemesinde birçok hatayı çözüme kavuşturmayı başardı. Güncelleme ile oyun içerisine 6500 km’den fazla otoyol ve kır yolu eklendi.

Oyuncular MAN TGX ya da Scania R serilerinden bir tırın direksiyonuna geçecekleri yapımda benzersiz yol tasarımları ile karşılaşacak, Hamburg, Bremen, Köln, Hannover gibi şehirleri görme fırsatı elde edecekler. Sayısız yük seçeneğinin yer aldığı oyunda oyuncular belirli bir süreden sonra kendi teslimat şirketlerini kurabilecek, şoför alabilecek ve şirketlerini dünyaca ünlü bir marka haline getirebilecekler.

Almanya’nın zorlu yollarında direksiyon sallayacağımız On The Road tam sürüme geçişi ile oyunculara harika özellikler de sunmaya başladı.

Minimum Sistem Gereksinimleri
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi
  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (sadece 64 bit)
  • İşlemci: En az 3.3 GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: 1 GB VRAM
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 5 GB sanal alan

On The Road - Truck Simulator | Official Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.