Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OMSI 2’nin Wuppertal DLC Paketi Yayınlandı!

OMSI 2 yeni bir içerik paketi aldı.

2013 yılında bilgisayar oyuncularına sunulan OMSİ 2 yıllar sonra genişleme paketi aldı. Otobüs simülasyonu olan yapım fiyatı ile dudakları uçuklatıyor.

OMSI 2’nin Wuppertal DLC Paketi Yayınlandı 2

Kevin Nitschmann ve Darius Bode iş birliği ile geliştirilen OMSI 2 oyunculara sunduğu farklı model otobüsler ile eğlenceli bir simülasyon deneyimi sunuyor. Tek oyunculu bir yapıya sahip olan yapım da sadece üç farklı dil seçeneği bizlere sunulmuştu. Steam’de 96.30 TL gibi bir fiyata sahip olan OMSI 2, yeni DLC paketi ile uzun bir aradan sonra oyuncularının yüzünü güldürmeye hazırlanıyor.

Wuppertal genişleme paketi ile oyuna 4 otobüs hattı ve 1 asma demir yolu eklendi. 40’dan fazla otobüs güzergahı ile oyun içerisi daha geniş bir içerik kalitesine erişmiş oldu. Resmi DSW lisanslarını da bünyesinde barındıran genişleme paketi toplamda 21 km kullanılabilir yeni yola kavuştu. Birçok detaya yer verilen pakette birçok gerçekçi binaya da yer verildi. Oyunda şehir içi güzergahlarda otobüs sürecek ve yolcuları gitmek istedikleri bölgelere ulaştırmaya çalışacağız. Daha zengin ve daha geniş içeriklere kavuşan yapım 2 milyon kopya satmayı başarmıştı.

Wuppertal paketi Steam’de 70.00 TL olarak bugün oyunculara sunuldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.