Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Old School Runescape Mobil Platform Oyuncularına Sunuldu!

Old School Runescape Android ve İOS kullanıcılarına sunuldu.

Android ve İOS platformu için dün akşam saatlerinde yayınlanan Old School Runescape kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaştı.

Old School Runescape Mobil Platform Oyuncularına Sunuldu 2

Jagex Games Studios tarafından geliştirilen ve macera oyunları arasında dün akşam dahil olan yapım kısa sürede 1 milyondan fazla oyuncuya sahip oldu. Oldukça geniş bir dünya haritasına ulaşan mobil macera oyununda zengin bir içerik ve kaliteli grafikler yer alıyor. 8 farklı ek yeteneğin yer aldığı oyunda çok fazla farklı görev de oyuncuların beğenisine sunuluyor. MMORPG alanında devrim niteliğinde bir yapıya sahip olan yapım platformlar arasında da çapraz olarak oynanabiliyor.

Epic olarak PvP savaşlarına katılabileceğimiz oyunda dünyanın çeşitli ülkelerinden oyuncular ile karşı karşıya geleceğiz. Renkli içeriklere sahip olan yapım bünyesinde bulundurduğu devasa canavarlar ile bizlere sürükleyici bir oynanış sunuyor. Tamamen ücretsiz bir fiyat etiketine sahip olan Old School Runescape bilgisayar platformunda olduğu gibi oynanıyor.

2001 yılından bu yana 260 milyondan fazla oyuncu tarafından bilgisayar platformunda oynanan başarılı oyun dün yayınlanması ile şuanda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından mobil platformda da ilgiyle oynanıyor.

Dileyen oyuncular ücretsiz olarak Android ve İOS cihazlarına Old School Runescape’i indirebilirler.

Global Launch of Old School Mobile: Play now!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.