Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Octopath Traveler PC’ye Geliyor

Octopath Traveler, Nintendo Switch'den sonra PC yolunda.

Square Enix bugün resmi bir duyuru yaptı ve Octopath Traveler’ın 7 Haziran 2019 tarihinde PC’de yayınlanacağını açıkladı. Dağıtıcı firmaya göre sevilen RPG oyunu daha önce sadece Nintendo Switch platformunda yer alıyordu ve şimdi de ilk kez Nintendo sahibi olmayan kullanıcıları Octopath Traveler’ı deneyimleyebilecek.

octopath traveler pcye geliyor 1

Güzel fakat bir o kadar da tehlikeli Osterra adlı bir dünyada geçen Octopath Traveler, sizi 8 özel kahramanın kontrolünü veriyor. Her bir kahraman kendi yetenek setlerine, motivasyonlarına ve hikâyelerine sahip olacak. Oyunda Olberic, Cyrus, Tressa, ophelia, Primrose, Alfyn, Therion ve H’annit adlı kahramanları tanıyacağız.

Gerçekçi 3D çevre elementleriyle klasik RPG temalı karakterleri içerecek olan Octopath Traveler, hem Steam üzerinde, hem de Square Enix’in kendi mağazasında satılacak. Şimdilik görünüşe göre bu yeni rol yapma oyunu Epic Games Store’da bulunmayacak. Açıkçası bu da son dönemlerde nadir gördüğümüz bir durum.

Unreal Engine grafik motoruyla geliştirilen Octopath Traveler, ilk çıkışını 13 Temmuz 2018 tarihinde Nintendo Switch için yapmıştı. Oyunun Switch sürümünün Metacritic skoru 83’ken, kullanıcılardan da 10 üzerinden 8.7 puan almayı başardı.

Octopath Traveler - Overview Launch Trailer - Nintendo Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.