Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Octopath Traveler Epic Store’da Yer Almayacak!

Octopath Traveler PC platformu için Steam'de yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta haberlerde yer verdiğimi Octopath Traveler bu yıl PC’ye gelecek. Switch platformunda oldukça beğenilen yapım, PC platformu için Epic Store’da değil Steam üzerinde yer alacak.

Octopath Traveler Epic Store’da Yer Almayacak 2

Switch platformu için 2018’in Temmuz ayında lansmana çıkan Octopath Traveler geçtiğimiz hafta bilgisayar platformu için de duyurulmuştu. Oyuncular tarafından merakla beklenen yapım, Epic Store’da mı yoksa Steam’de mi yayınlanacak tartışılırken bugün gelen bilgiler ile oyunun Steam’de yer alacağı kesinleşti. Square Enix’in başarılı oyunu olan Octopath Traveler, geçtiğimiz hafta haberlerimizde yer bulmuş ve 7 Haziran’da lansmana çıkacağından söz etmiştik. Square Enix’in resmi web sitesi üzerinden ve Steam üzerinden bilgisayar platformu için satılacak olan yapım, Epic Store üzerinde yer almayacak.

7 Haziran’da yayınlanacak olan yapım, Haziran ayının başında Steam’de görünmeye başlayacak. 3D grafiklere sahip olacak karşımıza çıkacak olan oyun da zengin bir içeriğin yanı sıra aksiyon dolu bir oynanış yer alacak. Oyun içerisinde 8 farklı özel kahramanın kontrolünü ele alabilecek ve farklı deneyimler yaşayabileceğiz. Her bir kahraman kendine özgü yeteneklere ve hikayeye sahip olacak. RPG teması ile oynanacak olan oyunda ses efektleri de etkileyici bir yapıda karşımıza çıkacak.

OCTOPATH TRAVELER | The award-winning RPG comes to PC!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.