Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Obsidian’ın Geliştirdiği Avowed Hakkında Yeni Sızıntılar Paylaşıldı

Obsidian Entertainment'ın yakında çıkacak oyunu Avowed hakkında güvenilir sızıntılar internette ortaya çıktı. Oyunun görselleri ve projedeki çalışma hızı hakkında biraz bilgi edindik.

Avowed geçen yıl duyuruldu ancak şimdiye kadar Obsidian Entertainment’ın bir sonraki büyük RPG oyunu hakkında pek bir şey öğrenemedik. Windows Central tarafından yayınlanan bir makale sayesinde bu nihayet değişti. Metnin yazarı, sağladığı bilgileri geliştiriciye yakın bir kaynaktan aldı. Onlardan şüphelenmek için büyük bir neden yok çünkü kendisine projenin video görüntüleri de sağlandı.

Oyunun erken geliştirme aşamasında olması gerekiyordu ancak ekip, uygulanan tüm mekaniklerle oyunun oynanabilir olacağı aşamaya yaklaşmış. Avowed, oyun stiline göre değişen birçok karakter sınıfı sunacak. Örneğin Warrior, fiziksel saldırılara odaklanacak ve silah saldırılarına ek olarak düşmanları tekmeleyebilecek ve kalkanlarını saldırı için kullanabilecek.

Oyuncular, kontrolcüdeki seçili tuşlara veya düğmelere belirli büyüler atama seçeneğine sahip olacak. Daha gizlilik odaklı bir yaklaşım benimsemek ve bir okçu olarak oynamak da mümkün olacak. Her şey aynı zamanda tek bir sınıfla sınırlı olmayacağımızı ve benzersiz bir karakter yaratmak için çeşitli mesleklerin özelliklerini birleştirme seçeneğinin olacağını ortaya koydu.

Avowed

Avowed Karakter Sınıfları

Oyuncular iki elli silah kullanacak, aynı anda iki silah kullanacak ve çeşitli büyüler kullanacak. Ayrıca, taktiklerimizin bir parçası olarak fiziksel ve büyülü saldırıları birleştirmemizi engelleyen hiçbir şey yok. Bazı büyüler tek elle yapılırken, diğerleri (ateş topları gibi) iki el gerektirecek ve bizi silahınızı bırakmaya zorlayacak. Oyuncu ayrıca silahları sihirli bir şekilde geliştirme yeteneğini de alacak. Oyun ayrıca Pillars of Eternity’de gördüğümüz gibi ateşli silahlar da içerebilme ihtimali var, iki oyunun da aynı evrende geçtiğini belirtelim.

Oyun sırasında, örneğin ahşap bir barikatı ateşe vererek çevrenin bazı unsurlarını yok edeceğiz. Yangının kendisi, kısmen dinamik bir şekilde, zeminlere veya duvarlara yayılarak hareket edecek.

Avowed’i E3 2022’de Göreceğiz

Oyun kısmen The Elder Scrolls serisinden ilham alıyor ancak şimdiye kadar yayınlanan kısa videoların aksini göstermesine rağmen Avowed, Skyrim’den çok daha renkli olacak. Oyunun görsel stili, The Outer Worlds’ü anımsattı. Windows Central editörü, oyunun tam sürüme daha çok vakit olduğunu ve birçok şeyin değişebileceğini de söyledi.

Sızıntı kaynağı, Avowed’in oynanabilir bir versiyonunu E3 2022’de görme şansımızın yüksek olduğunu ve bu yılki The Game Awards’da bazı yeni görüntüler görmemizin mümkün olduğu sonucuna götürdü.

Avowed, PC ve Xbox Series X/S için çıkış yapacak. Henüz planlanan bir çıkış tarihi açıklanmadı ancak son sızıntılar, 2022 ve 2023’ün başında gerçekleşeceğini öne sürdü. Windows Central tarafından paylaşılan yeni bilgiler de bunu doğrular nitelikte oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.