Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nvidia Yeni Ekran Kartını Ağustos’ta Tanıtacak

Yeni ekran kartları yakında duyurulabilir.

Görünüşe göre Nvidia yeni nesil ekran kartlarını Ağustos ayında tanıtacak. Yayınlanan takvime göre firmanın sıradaki GPU modelleri Ağustos ayındaki Hot Chips 30 sempozyumunda tanıtılacak. Nvidia’dan Stuart Oberman burada firmanın yeni neisl ekran kartlarını tanıtacak. Muhtemelen cihazların çıkış tarihi de 2018’in üçüncü çeyreğinde olacak.

Nvidia yeni ekran kartini agustos tanitacak 1

Aslında daha önce de benzer söylentiler çıkmıştı. Buna göre Nvidia yeni nesil yüksek teknolojili ekran kartlarını Temmuz ayında çıkaracak ve ardından Ağustos ayında da üçüncü parti modeller gelecek. Elbette bunlar henüz kesinleşmiş bilgiler değil ve ilerleyen günlerde her şey değişebilir.

Ayrıca bazı oyuncular Nvidia’nın yeni ekran kartlarını GTC Taiwan etkinliği sırasında tanıtmasını da bekliyordu fakat bu gerçekleşmedi. Kimi oyuncular ise Nvidia’nın yeni nesil ekran kartlarından Computes’de haber almayı umut ediyor fakat şimdiye kadar bunu doğrulayacak herhangi bir bilgi elimize geçmiş değil.

Kısacası, her şeye rağmen Nvidia’nın yeni haberlerini duymak heyecanlı olacak. Şimdilik firmanın yeni ekran kartlarının çıkış tarihini ve fiyatlarını bilmiyoruz ve emin olmak için biraz daha beklemeye ihtiyacımız var. Bakalım neler olacak?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.