Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nvidia, Yeni Çıkacak Oyunlar için Yeni Sürümünü Yayınladı!

Nvidia yeni çıkacak oyunlar için yeni bir güncelleme yayınladı. Yeni yayınlanan güncelleme ile FIFA 18 ve Call of Duty: WW2 destekleniyor.

Nvidia, yakında piyasaya çıkacak olan oyunlar için yeni sürümünü yayınladı. Yeni Game Ready sürümleri oyunları daha iyi optimize edecek ve en iyi görüntü kalitesini sağlayacak.

Nvidia Yeni Çıkacak Oyunlar için Yeni Sürümünü Yayınladı 1

Sürekli çıkan yeni oyunlar beraberinde ekran kartı güncellemelerini de getiriyor. Yıllardır oyunlara yönelik ekran kartı sürümlerini güncelleyen Nvidia, yeni çıkacak olan oyunları da unutmadı. Birbirinden kaliteli oyunların çıkması oyun severlere daha iyi bir görünüm kalitesi sunmayı da esas alıyor aslında. İşte bu konuda devreye Nvidia giriyor.

FIFA 18, Call of Duty:WW2, Forza 7 vb gibi yeni çıkan oyunlar dün gece ki güncellemeden sonra Nvidia’nın yeni sürümüyle destekleniyor. Yapılan bu güncelleme ile oyunlara daha iyi bir optimize imkanı gelirken oyun severler içinde daha iyi görüntü kalitesi geliyor. Ayrıca yapılan güncelleme 3D görsel profillerini de kapsıyor.

Gelen güncelleme ile desteklenen diğer oyunlar şöyle: Total War: Warhammer 2, EVE: Valkyrie – Warzone, and the Star Wars Battlefront 2.

Dilerseniz yeni gelen güncellemenin sürüm notlarına buradan bakabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.