Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nvidia GeForce RTX Ekran Kartı Satın Aldığınızda Death Stranding’e Ücretsiz Sahip Olabilirsiniz

Nvidia en son yaptığı kampanya ile birlikte bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Death Stranding'in PC sürümü için cazip bir fırsat sunuyor.

Kojima Productions tarafından geliştirilen ve Sony Interactive tarafından PlayStation 4 için 8 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan Death Stranding, bildiğiniz üzere Epic Games Store ve Steam üzerinden 14 Temmuz 2020 tarihi itibariyle PC platformu için yayınlanacak. Bu yıl PC’ye çıkacak olan ve en çok beklenen oyunlarından biri olan Death Stranding için Nvidia’nın bir teklifi var.

Nvidia GeForce RTX Ekran Kartı Satın Aldığınızda Death Strandinge Sahip Olabilirsiniz 1

Nvidia en son yaptığı açıklamada Death Stranding’in bundle paketini ve oyun için Game Ready sürücüsünü yayınlayacağını duyurdu. GeForce RTX ekran kartları, masaüstü ve dizüstü oyun bilgisayarları satın alacak olan kullanıcılar Death Stranding oyununa ekstra bir ücret ödemeden sahip olabilecekler. Bu teklif kısa bir süreliğine geçerli olacak.

NVIDIA, 505 Games ve KOJIMA PRODUCTIONS’ın ortaklığında DEATH STRANDING Yolculuğunuza Başlayın paketinden, GeForce RTX 2080 Ti, 2080 SUPER, 2080, 2070 SUPER, 2070, 2060 SUPER veya 2060 grafik kartı satın alan oyuncuların Death Stranding oyununa ücretsiz olarak sahip olabileceğini duyurdu.

Sınırlı bir süreliğine geçerli olacak bu teklif ile Nvidia’nın üst düzey oyuncu donanımı olan GeForce RTX ekran kartlarından herhangi birini satın alacak olan oyuncular bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Death Stranding’in PC sürümüne sahip olabilecekler.

Kampanya 29 Temmuz 2020 tarihine kadar geçerli olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.