Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NVIDIA GeForce NOW by GAME+ Türkiye Çıkış Tarihi Açıklandı

Oyun oynamak için güçlü donanım ihtiyacını ortadan kaldıran ve güncel oyunların buluttan oynanmasına olanak tanıyan GeForce NOW, NVIDIA ve GAME+ işbirliğiyle Türkiye’ye geliyor. Platformun Türkiye sunucuları 15 Mart 2021 tarihinde hizmete açılıyor.

GAME+ işbirliğiyle hayata geçirilen bulut tabanlı oyun servisi NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+, artık Türkiye’de! Geçtiğimiz günlerde Logitech G markasının sponsor olduğu platform, 15 Mart tarihinde Ankara’da bulunan Türkiye sunucularında hizmet vermeye başlayacak.

Bulut tabanlı oyun hizmetine erişmek isteyen kullanıcılar, NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ web sitesi üzerinden erken kayıt oluşturarak, bulut oyun hizmetini ilk kullanan kullanıcılar arasında yer alma fırsatı yakalayacaklar.

NVIDIA GeForce NOW

Şu anda kapalı beta sürecinde olan servis, 15 Mart’ta kullanıma sunulduğunda Basic ve Premium olmak üzere iki farklı paket sunacak. Tamamen ücretsiz olan Basic paketi, oyunculara 1 saatlik oturum süresi sunacak. Bu süre sonunda oturum sonlandırılacak.

Bu pakete sahip kullanıcılar, sınırlı kapasite nedeniyle yoğun saatlerde kuyrukta beklemek durumunda kalacaklar. Ayrıca Basic seçeneğinde RTX yani Işın İzleme Teknolojisi’nin olmadığını da belirtelim.

NVIDIA GeForce NOW bulut oyun

Ücretli olan Premium abonelik paketinde ise kuyruğa takılmadan sunuculara bağlanabileceksiniz. Uzatılmış oturum süresi sunan üyelik, RTX özelliğini aktifleştirmenize olanak sağlıyor. Premium seçeneğinin ne kadar olduğu henüz bilinmiyor, ancak fiyat bilgisinin önümüzdeki günlerde açıklanmasını bekliyoruz.

NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ ile oyuncular sahip oldukları oyunları bilgisayarlarının donanım gücüne takılmadan Windows, MacOs, Android ve iOS cihazlarından 1080P görüntü kalitesi ve 60 FPS ile oynayabilecekler. Düşük gecikme ve en iyi görüntü kalitesiyle oyun keyfi sunan platform, ilk dönemde sınırlı sayıda kullanıcıya hizmet verecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.