Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nvidia 65 inç HDR Oyun Monitörlerini Duyurdu

Nvidia'nın yeni HDR monitörleri oyuncuların ilgisini çekecek türden.

CES 2018 etkinliği bu sene de Amerika’nın Las Vegas şehrinde düzenlenirken, pek çok teknoloji firmasının katılımına şahiht olduk. Büyük teknoloji devleri önemli ürünlerinin duyurusunu gerçekleştirirken, Nvidia da bunlardan birisiydi. CES’e katılan Nvidia da burada yeni HDR teknolojili oyunculara özel monitörlerini tanıttı.

Nvidia 65 inc hdr oyun monitorlerini duyurdu 1

Bunlara BFGD (Big Format Gaming Displays – Büyük Formatta Oyun Ekranları) adı verilirken, oyuncu monitörleri 4K’ya kadar çözünürlük desteğine sahip ve HDR formatında geliyorlar. Ayrıca içlerinde Nvidia’nın GSync teknolojisi de mevcut ve hatta Nvidia Shield ile de entegre şekilde çalışma şansları var.

Her ne kadar Nvidia bu oyuncu monitörleri için doğrudan bir tarih duyurusu yapmasa da, büyük ihtimalle 2018 yani bu yıl içinde çıkacağını tahmin ediyoruz. Ayrıca fiyat konusunda da herhangi bir bildirim yapılmadı.

Bu duyurudan ötürü ASUS ve Acer gibi markaların da 4K oyuncu monitörleri konusunda Nvidia ile işbirliğine girmesini bekliyoruz. GSync teknolojisi sayesinde pek çok oyuncu daha akıcı kare oranları alabilecek ve 60fps altında da sorun yaşamayacaklar.

Nvidia tarafından yayınlanan yeni videoyu da aşağıdan seyredebilirsiniz;

BIG FORMAT GAMING DISPLAYS with NVIDIA G-SYNC™ and SHIELD™ BUILT-IN

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.