Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NoelDayı Riot Games Türkiye Macerasını Sonlandırdı

League of Legends Türkiye’nin sevilen yüzlerinden birisi olan Oğuz “NoelDayı” Avcı, Twitter hesabı üzerinden 2022 sezonu hakkında açıklama yaptı.

League of Legends 2022 sezonunun başlamasına az bir süre kala, takımlar ve sunum ekibi yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

League of Legends Türkiye yorumcularından olan NoelDayı Riot Games Türkiye macerası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

NoelDayı Riot Games Türkiye

NoelDayı Riot Games Türkiye’den Ayrıldı

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Oğuz “NoelDayı” Avcı, “Selamlar, 6 senelik Riot Games Türkiye macerası yıl sonunda sözleşmemin bitmesi ile sona eriyor. Çok güzel insanlar tanıdım, çok tatlı bir ekiple çok güzel yayınlar yaptık. Peki bu süreçte ben ne mi yapacağım? Aralık sonuna kadar Valorant yayınlarında olmaya devam edeceğim. Yeni sezonda ne olacağı hâlâ belirsiz olduğundan dolayı bu arada yeni iş imkanlarına da bakacağım. Pek fazla boş vaktim olmayacak gibi duruyor ama vaktim olursa tekrardan twitch yayınları açmaya çalışacağım. Kendinize çok iyi bakın önümüzdeki yayınlarda görüşmek üzere.” sözlerine yer verdi.

noeldayi riot games turkiye macerasini sonlandirdi 4

Oğuz “NoelDayı” Avcı hem League of Legends Türkiye hem de VALORANT Türkiye takipçilerinin sevdiği isimler arasında yer alıyordu. Riot Games Türkiye bu ayrılığın ardından NoelDayı’nın yerine kimin geleceğini ise şimdilik açıklamadı.

Worlds 2022 Şehirleri Yanlışlıkla Sızdırıldı

League of Legends arenasının en prestijli etkinliği olan Worlds 2022’nin düzenleneceği şehirler sızdırıldı. Riot Games’in kısa süre içerisinde kaldırdığı gönderiye göre Worlds 2022 etkinliği New York, San Francisco, Toronto ve Mexico City’de gerçekleşecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.