Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

No Man’s Sky The Abyss Güncellemesi Yayınlandı!

No Man's Sky The Abyss güncellemesi bu sabah ücretsiz olarak oyunculara sunuldu.

2016 yılından bu yana PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda oynanan No Man’s Sky geçtiğimiz haftalarda duyurduğu Abyss güncellemesini nihayet aldı.

No Mans Sky The Abyss Güncellemesi Yayınlandı 2

Fiyatı ile cepleri yakan No Man’s Sky oyuncuları uzayın derinliklerine götürerek aksiyon ve gerilim dolu anlar sunuyor. Geçtiğimiz haftalarda yeni bir güncelleme alacağını ve bu güncellemenin adının da Abyss olacağını duyuran yapım bu sabah itibari ile güncellemesine kavuştu. Yayınlandığı günden bu yana neredeyse her ay bir güncelleme alan yapım Abyss adlı güncellemesi ile de oyunculara yeni içerikler sunuyor. 31 Ekim’de kutlanacak olan Cadılar Bayramı’nı da göz önünde bulunduran Hello Games, bu güncelleme ile oyuncuları su altına götürüyor.

Hello Games yaptığı açıklamada, ‘Güncelleme de su altı ve Cadılar Bayramı için bazı unsurlar üzerine odaklandık. Okyanuslar artık oyunun bir parçası’ diye belirtti.

Oyunda yer alan sualtı biyografisi artık daha zengin ve daha geniş bir içeriğe sahip oldu. Örneğin okyanusun derinliklerine inerek korkunç yaratıklar ile karşı karşıya gelebileceğiz. Bu durum okyanusun derinliklerine göre farklılıklar gösterecek. Daha doğrusu bulunduğumuz derinliğe göre diyebiliriz. Güncelleme ile sualtı araştırmalarına odaklanan birkaç saatlik hikayelerde oyuna eklendi.

No Mans Sky The Abyss Güncellemesi Yayınlandı 3

Güncelleme bu sabah itibari ile tüm oyunculara ücretsiz olarak sunuldu.

Güncellemenin tüm yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

No Man's Sky  The Abyss Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.