Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nitro Games ile Netmarble EMEA Özel Bir Anlaşma İmzaladı!

Nitro Games ile Netmarble EMEA özel bir anlaşma yaptıklarını duyurdu. Yapılan anlaşma sayesinde Medal of War'a Türkçe ve Arapça dilleri de eklenecek.

Dünya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi olarak gösterilen Netmarble Games, bugün Nitro Games ile özel bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma neticesinde ‘Medals of War’un Arapça ve Türkçe konuşan ülkelerde yayınlanması için Netmarble EMEA’ya lisans hakları verildi.

Nitro Games ile Netmarble EMEA Özel Bir Anlaşma İmzaladı 2

Nitro Games Oyj. CEO’su ve kurucu ortağı Jussi Tähtinen bugün ki anlaşmaya yönelik, “Batı pazarlarında oyunlarımızı kendi kanallarımızla yayınlamaya, diğer pazarlara da yerel iş ortakları üzerinden ulaşmaya yönelik stratejimizin bir parçası olarak bu lansmanı Netmarble EMEA ile gerçekleştirmeyi planladık. Bizim ve oyunumuz Medals of War için bu pazarlardaki en uygun seçeneğin Netmarble olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek de yaptığı açıklamada, “Tutkulu Türk ve Arap oyuncuların, yerelleştirilmiş içerik ve yerel hizmetlerle sunulacak olan “Medals of War”u çok seveceğine inanıyoruz. Nitro Games’in son derece yetenekli geliştiricilik kapasitesine güveniyorum. Eminim her iki tarafın ekipleri arasında da uzun vadeli ve verimli bir ortaklık kurulacak” diye belirtti.

Nitro Games ile Netmarble EMEA Özel Bir Anlaşma İmzaladı 1

Nitro Games, free-to-play tarzında mobil oyunları geliştiren ve kendisi yayınlayan bir şirket. Firma orta kesim kullanıcıları hedef almakta ve bu alanda 10 yıllık bir tecrübeye sahip. Akıllı telefonlar ve tabletler için yüksek gelir potansiyelli uygulamalar geliştiren Nitro Games, bir haftalık bir geliştirme sürecinden sonra yeni oyun prototiplerinin pazar doğrulamasını yapabilmektedir.

Netmarble Games yıllardır oyun severlere muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleye hitap etmektedir. 2000 yılında Kore’de kurulan şirket geçtiğimiz yıllarda Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi seçilmiştir. Netmarble bünyesinde 4000’den fazla çalışan bulundurmaktadır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.