Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nisan Ayında PlayStation Plus Abonelerine İki İkonik Oyun Geliyor

PlayStation Plus bu ayki oyunları belirledi ve aralarında ikonik iki önemli oyun var.

PlayStation Plus aboneleri, aksiyon dolu, kırılmış bir Nisan ayına gidiyor, çünkü Sony, ayın iki ilave oyunlarını açıkladı. Naughty Dog‘un Uncharted 4: A Thief’s End ve Codemasters‘ın Dirt Rally 2.0 bu PlayStation Plus abonelerine verilecek oyunlardır.

Nisan Ayında PlayStation Plus Abonelerine İki İkonik Oyun Geliyor 1

İlk olarak Uncharted 4: A Thief’s End, PlayStation sahiplerinin en azından aşina olması gereken oyunlardan biridir, sonuçta Naughty Dog tarafından geliştirilen özel bir PS oyunundan bahsediyoruz. Sadece PlayStation oyuncularının oynayabileceği bu oyunu bir çok kullanıcı biliyodur.

Sony yaptığı açıklamada “Naughty Dog’un eleştirmenlerce beğenilen macera destanı PS Plus’a geldi! Son macerasından birkaç yıl sonra emekli servet avcısı Nathan Drake, hırsızların dünyasına geri döndü. Kazıklar çok daha kişisel bir şekilde, görsel olarak çarpıcı bir dünyaya giriyor” diye yazdı.

PlayStation Plus’ın Nisan ayında ki diğer oyunu ise en ünlü ve en uzun soluklu sürüş oyunlarından biri olan Codemasters’ Dirt Rally 2.0. Geliştiricinin gerçekçiliğe olan bağlılığının ve bu seride detaylara gösterilen ilginin, arcade-y türlerinden ziyade daha gerçekçi sürüş hayranlarını memnun etmesinin daha muhtemel olduğunu garanti edebiliriz.

Oyunların fragmanlarını aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz. Ayrıca PlayStation’ın resmi duyurusunu buradan okuyabilirsiniz.

UNCHARTED 4: A Thief's End (5/10/2016) - Story Trailer | PS4

DiRT Rally 2.0 | Launch trailer | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.