Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nioh, Defiant Honor Genişleme Paketi İçin Tanıtım Fragmanı Paylaşıldı

Playstation 4'ün en iyi oyunlar arasında kendini göstermeyi başaran Defiant Honor'a yeni bir DLC paketi geliyor. Bununla beraber tanıtım videosuda paylaşıldı. Yeni gelecek olan DLC, Playstation Store'de 10 dolara satışa sunulacak.

Team Ninja‘nın güzel ve bilindik oyunu Nioh, Playstation 4 platformunda en iyi oyunlar arasında kendisini gösterdi. Oyun içi mekaniklerine bakacak olursak bizlere biraz Dark Souls’u anımsatıyor olabilir. Oyun uzak doğu taraflarında ve kültüründe geçmesi güzel bir olay idi. Geçtiğimiz gün, Tecmo‘da paylaşılan tanıtım fragmanı sayesinde oyuncular oyunun görsellerini görebildiler. Bununla birlikte gelecekte olan bir DLC daha olacağının haberini aldık.  Üçüncü DLC’nin ismi Genwa Enbu olarak paylaşıldı.

honor1

Osaka adlı kalede geçen DLC paketinde, Toyotomi adlı klanın efsanevi savaşçısı Sanada Yukimura da bulunmaktadır. Oyundaki rol kahramanımız William, çeşitli bölgelerde çaresizce Maria‘yı arar. Kızı ararken bir anda kendisini savaşın ortasında bulur.

Efsanevi savaşçı Sanada Yukimura’nın düşmanı olan klan Tokugawa ile savaşır o esnada.  Defiant Honor‘da bir sürü yeni silah, zırh ve malzemeler bizi bekliyor. Yeni başarı sistemi ve oyunun zorluk derecesi gelecek olan DLC ile beraber oyuna geliyor. Yeni DLC Playstation Store’de 10 dolar gibi bir fiyatla karşımızı gelecek. Şöyle bir durum var, Season Pass sahibi iseniz ücretsiz alabilirsiniz DLC’yi. Aşağıdaki videoya da göz atabilirsiniz.

PlayStation®祭 『仁王』特別番組 第7回

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.