Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nioh: Complete Edition’ın Çıkış Fragmanı Yayınlandı!

Nioh: Complete Edition'ın çıkış fragmanı yayınladı. Yeni paket Steam'de 77.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Şubat ayında yayınlanan Nioh, PlayStation 4 platformunda hızlı bir çıkış yapmıştı. Yayınlanmasıyla birlikte dünya çapında yayılmaya başlayan Nioh, Team Ninja tarafından geliştirilmeye devam ediliyor.

Nioh Complete Edition’ın Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1

Steam üzerinden dağıtılan Nioh: Complete Edition, şu sıralar 77.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olarak karşımıza çıkıyor. 7 Kasım’da PC platformuna merhaba diyen Nioh, yayınlanan fragmanlar ile izleyenleri adeta kendine hayran bıraktı. Oldukça etkileyici aksiyon sahnelerine sahip olan Nioh, şu sıralar bilgisayar platformunda oyun severler tarafından ilgiyle inceleniyor. PlayStation 4 platformunda oyunculara beklenenden fazlasını veren Nioh, oyuna olan ilgiden dolayı PC platformuna da çıkış yapmayı ihmal etmedi.

Senaryosu ile sürükleyici bir yapıya sahip olan oyunun Complete Edition paketi de Steam üzerinden satışlara açılmış durumda. Türkçe oyun içeriğini desteklemeyen yeni paket oldukça zengin bir içerik ile oyun severleri tatmin etmeye çalışacak. Oyun yer yer gerçeğe dönük olsa da genellikle üstün yetenekli canavarlar ile gerçeklikten uzaklaşmaktadır.

Nioh Complete Edition - Launch Trailer

Dilerseniz buradan Nioh: Complete Edition’ın Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.