Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nintendo’nun Efsanevi Oyunu The Legend of Zelda: Link’s Awakening Yakında Switch’e Gelecek!

The Legend of Zelda: Link's Awakening 25 yıl aradan sonra Remake olarak Nintendo Switch'e gelme kararı aldı.

6 Haziran 1993 yılında Nintendo 3DS ve Game Boy platformları için yayınlanan The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Remake bir sürüm ile Nintendo Switch platformunu kasıp kavurmaya gelecek. Yapım 2019 yılı içerisinde Switch’te olacak.

Nintendo’nun Efsanevi Oyunu The Legend of Zelda Links Awakening Yakında Switch’e Gelecek 2

Shigeru Miyamoto ve Takashi Tezuka tarafından tasarlanan The Legend of Zelda: Link’s Awakening yıllar sonra yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Nintendo Entertainment imzası ile geliştirilen ve yayınlanan yapım, Remake sürümü ile yenilenmiş olarak karşımıza çıkacak. Rengarenk bir içerik kalitesi ile 25 yıl aradan sonra yeniden oyunculara sunulacak olan yapım aksiyon, macera ve rol oyunu olarak adından söz ettirecek.

Yayınlanan bir trailer ile duyurulan Remake sürüm ile fantastik canavarlara karşı savaşacak, benzersiz çok sayıda görevi başarmaya çalışacağız. Minik karakterimiz ile aksiyon ve gerilim dolu bir atmosferde karşımıza çıkan düşman türlerini ortadan kaldırarak ilerlemeye dayanacağız. Yapım içerisinde ilerlemeye dayalı bir oynanış yer alacak. Yer yer hayvanlar ve diğer karakterler ile kuracağımız diyaloglar ile oyun içerisine dair çok sayıda ipucu da karşımıza çıkacak.

Orijinal sürümüne yakın bir yapıda karşımıza çıkacak olan Remake sürüm, orjinal siyah beyaz sürüme göre daha eğlenceli bir hal alacak.

Nintendo’nun Efsanevi Oyunu The Legend of Zelda Links Awakening Yakında Switch’e Gelecek 3

Şuan Nintendo eShop üzerinde boy gösteren ancak fiyatı belli olmayan The Legend of Zelda: Link’s Awakening Remake, 2019 yılı içerisinde yayınlanacak.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening - Announcement Trailer - Nintendo Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.