Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nintendo Switch Lite 11 Günde 1.95 Milyon Adet Sattı!

Nintendo Switch Lite'ın ilk gün satışları oldukça yüksek görünüyor.

Oyun dünyasının en çok satan oyun konsollarından birisi olan Switch şu sıralar Lite sürümü ile ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Oyunun hem Lite sürümü hem de normal sürümü milyonlarca adet satmaya devam ediyor.

Nintendo Switch Lite 11 Günde 1.95 Milyon Adet Sattı 2

Piyasaya çıkış yapması ile başarılı satışlar gerçekleştirmeye devam eden Nintendo Switch Lite ilk kez 10 Temmuz 2019’da tanıtılmış ve hızla piyasaya sürülmüştü. Bugün oyun konsolunun satış adetlerine dair bazı detaylar gelmeye başladı. Oyun konsolu normal sürümünde olduğu gibi kısa süre içerisinde milyonlarca adet kullanıca ulaşmayı başardı.

Eurogamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Nintendo Switch Lite, 11 günde tam 1.95 milyon adet satış gerçekleştirmiş. 11 günde neredeyse 2 milyon adet satmayı başaran oyun konsolu tıpkı The Legend of Zelda: Link’in başarılı çıkışını hatırlattı. The Legend of Zelda: Link yayınlanması ile 3.13 milyon adet kopya satmayı başarmıştı.

Piyasaya çıkmasından 11 gün sonra 1.95 milyon adet satarak beklenen başarıyı gösteren Nintendo Switch Lite şu sıralar satışlarını hızla artırmaya devam ediyor. Başarılı konsolun şuana kadar ne kadat sattığı henüz bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.