Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nintendo Switch Dünya Çapında 34 Milyondan Fazla Sattı!

Nintendo Switch'in tüm dünyadaki satış rakamları paylaşıldı.

Bugün haberlerimizde yer verdiğimiz Nintendo Switch satış rakamlarına bir yenisi daha eklendi. Japonya’da 8.03 milyon adet satılan konsolun tüm dünyada ne kadar sattığı belli oldu.

Nintendo Switch Dünya Çapında 34 Milyondan Fazla Sattı 2

Günümüzün en çok satan konsollarından olduğunu belirttiğimiz Nintendo Switch’in güncel satış rakamları birer birer gelmeye başladı. Gün içerisinde yaptığımız haberlerde Switch’in Japonya’da 8 milyon adeti geçtiğini ve güncel  olarak 8.03 milyon adet sattığını belirtmiştik. Asya ülkelerinde yoğun bir satış yapan oyun konsolu tüm dünyada toplamda 34 milyondan fazla satmayı başarmış.

Altchar’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Nintendo Switch tüm dünyada 34.74 milyon adet satış rakamına ulaşmış. Nintendo 64’ün satışlarını geride bırakan Switch geniş oyun yelpazesi ile de en çok tercih edilen konsollardan birisi oluyor. Nintendo’nun üç aylık mali rapor sonuçlarından yararlanan Altchar, Switch’in 34.74 milyon sattığını belirtiyor. Piyasaya çıktığı günden bu yana 34 milyondan fazla satmayı başaran Switch, Nintendo 64’ün 32.93 milyon adet satışını geride bıraktı.

Ancak Nintendo 64 günümüze dek toplamda 224.97 milyon oyun satarken, Switch ise 187.52 milyon adet oyun satılmış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.