Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nintendo SNES Classic Edition Geliyor, Fiyatı Belli Oldu!

Nintendo nostalji yapmak isteyen oyuncuların bayılacağı SNES Classic Edition'ı duyurdu. Efsane SNES oyunları ve yepyeni bir oyun konsola dahil olarak gelecek!

Nintendo’nun efsanevi oyun konsollarından Super NES geri dönüyor. Nintendo SNES Classic Edition duyuruldu ve çıkış fiyatı belli oldu. Ayrıca konsolda oynayabileceğiniz oyunların tamamı içinde dahil olarak gelecek. Yepyeni bir Nintendo oyunu da listede yer alıyor. Yeni nesil ekranlara uyum sağlaması için HDMI çıkışı da bulunacak. Retro oyun konsollarının müdavimleri için inanılmaz bir heyecan anlamına gelen duyuru, eski oyunları yeni ekranlarda bir defa daha canlandırmak isteyen herkesin ilgisini çekmeyi başardı.

nintendo super nes classic edition

Eski oyun konsollarında bulunmayan özellikler ile yeni nesil ekranlara uyumlu olacak. Bunlardan en önemlisi de HDMI çıkışı diyebiliriz. Konsolda 21 adet oyun bulunacak. Orijinal Nintendo konsollarında olduğu gibi kaset takmanız gerekmeyecek. Bütün oyunlar SNES Classic Edition’a dahil olarak gelecek. Bunlardan yirmisi klasik Nintendo oyunları olacak. Ancak bir tanesi SNES Classic Edition için özel olarak yaratılmış yepyeni bir oyun olacak.

Star Fox 2, Nintendo SNES Classic Edition ile birlikte gelecek yeni oyun olarak duyuruldu. 21 oyunun hiçbiri için fazladan para ödemek zorunda kalmayacaksınız. Konsol 29 Eylül 2017 tarihinde 80 dolarlık fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek. Aşağıdaki listede yeni nesil SNES ile birlikte satın alabileceğiniz oyunların listesini bulabilirsiniz.

Contra III: The Alien Wars
Donkey Kong Country
EarthBound
Final Fantasy III
F-ZERO
Kirby Super Star
Kirby’s Dream Course
The Legend of Zelda: A Link to the Past
Mega Man X
Secret of Mana
Star Fox
Star Fox 2
Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting
Super Castlevania IV
Super Ghouls ’n Ghosts
Super Mario Kart
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars
Super Mario World
Super Metroid
Super Punch-Out!!
Yoshi’s Island

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.