Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ninja Gaiden II Yarın Xbox Game Pass’e Gelecek

Ninja Gaiden II'nin Xbox Game Pass üzerinde de oynanabileceği ortaya çıktı.

Xbox One platformu oyuncuları için 2009 yılında Microsoft Store üzerinde lansmana çıkan Ninja Gaiden II’den yeni haberler geldi. Sürükleyici aksiyon oyunun yakında Xbox Game Pass’e ekleneceği belirtilmiş.

Ninja Gaiden II Yarın Xbox Game Pass’e Gelecek 2

Aksiyon ve macera oyunu olarak Tecmo tarafından geliştirilen ve Xbox One platformuna özgü olarak 2009 yılında yayınlanan Ninja Gaiden II tam 11 yıl sonra Xbox Games Pass’e gelmeye hazırlanıyor. Microsoft Store üzerinde 7.51 GB dosya boyutu ile oyunculara 64.00 TL olarak satılmaya devam edilen yapım yeni gelen bilgiler ile yakında Xbox Game Pass üzerinde de oynanabilecekmiş.

HappyGamer’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre yapım Xbox One oyuncuları için 20 Şubat’ta yani yarın Xbox Game Pass’e eklenecekmiş. Oyun tüm içerikleri ile yeniden oyunculara sunulacak.

Günümüze kadar oyuncuları tatmin etmeyi başaran ve sürekli güncellemeler ile oyunculara yenilikler sunan yapım yarından itibaren Xbox Game Pass üzerinde de oynanabilecek. 11 yıldır geniş bir oyuncu kitlesine hitap etmeye devam eden oyun zengin yapısı, başarılı grafik açıları ile her kesimden oyuncunun beğenisini kazanmayı başardı.

Ninja Gaiden II Review

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.