Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nike, PlayStation 5 Temalı Yeni Basketbol Ayakkabısını Tanıttı

Sony ve Nike, NBA yıldızı Paul George’un imzasını taşıyan PlayStation 5 temalı yeni basketbol ayakkabısını tanıttı.

NBA’in Los Angeles Clippers takımında forma giyen Amerikalı basketbolcu Paul George ve Nike tarafından tasarlanan PlayStation 5 temalı yeni basketbol ayakkabısı tanıtıldı.

Sony’nin yeni nesil konsoluna uygun olarak beyaz ve mavi renklerinde gelen Nike PG5 isimli ayakkabı, PlayStation logosu ve desenleri ile son derece şık görünüyor. Bu arada ayakkabının, daha sonraki bir tarihte piyasaya çıkacağı açıklanan mavi ve siyah renkli bir versiyonunun olduğunu da belirtelim.

NBA 2K21 oyunu içerisinde giyilebileceği belirtilen basketbol ayakkabısı, Nike Store içerisinden aktif hale getirilecek. Böylece Paul George, oyunda Nike PG5 ile direkt olarak kontrol edilebilecek.

NBA yıldızı Paul George ve Nike ortaklığında tasarlanan PlayStation 5 temalı basketbol ayakkabısı PG5, 120 dolar (yaklaşık 1.000 lira)  fiyat etiketi ile 14 Mayıs’ta satışa çıkacak.

Geçtiğimiz hafta finansal çeyrek sonuçlarını paylaşan Sony, PlayStation’ın şimdiye kadarki en iyi mali yılını geçirdiğini söyleyerek, PlayStation 5 satışlarının Mart 2021 Mart itibarıyla 7,8 milyona ulaştığını bildirmişti.

Nike PG 5 PlayStation 5 Colorway - Announce Video

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.