Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NieR: Automata’nın Beklenen PC Güncellemesi Duyuruldu

Konsol oyuncuları tarafından çok sevilen ancak performans sorunlarından ötürü PC oyuncuları ile yıldızı barışmayan NieR: Automata, merakla beklenen PC güncellemesini duyurdu. Güncellemenin performans sorunlarına odaklanması bekleniyor.

Platinum Games ekibi tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan NieR: Automata, bu yılın en çok merak edilen oyunlarından biriydi. Çıkış yaptığı ilk günden itibaren konsol oyuncuları tarafından severek oynanan NieR, PC platformunda aynı olumlu geri dönüşleri almayı başaramamıştı. Oynanışa engel olan performans sıkıntıları ile oyuncuların NieR konusundaki beklentilerini karşılamayı başaramamıştı. Square Enix’i şikayete boğan PC oyuncuları, sorunların düzeltilmesi için güncelleme yayınlanmasını beklemeye koyuldular. Uzun bir süre de hiçbir şey elde edemeden beklediler. Ancak sonunda tünelin ucundaki ışığı gördüler.

nier automata pc update

Yaklaşık 4 ay boyunca oyunun PC versiyonu hakkında herhangi bir açıklama yapmayan, güncelleme yayınlamayan ve oyuncuların olumsuz geri bildirimlerini cevapsız bırakan Square Enix nihayet bir açıklamayla geldi. AMD ile ortaklaşa bir çalışma yürütmeye başladıklarını, PC platformundaki sorunları giderecek kadar önemli bir güncellemeyi en kısa süre içinde yayınlamayı hedeflediklerini açıkladılar.

FPS düşüşü, donma ve çökme gibi problemler ile baş etmekte olan geliştiriciler, oyunla ilgili bütün olumsuzlukları gidermeye niyetliler. Bu sebeple AMD ortaklığında gerçekleştirilen çalışmaların çok kısa sürmeyeceğini varsaymak lazım. Ancak yine de bu çalışmaların daha eskiye dayandığını düşünüyoruz. Gelecek günlerde güncelleme için tarih verebileceklerini tahmin ediyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.