Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NieR Automata Xbox Game Pass Versiyonu Daha Sorunsuz Çalışıyor

Square Enix tarafından yayınlanan NieR Automata Xbox Game Pass sürümü Steam'e göre çok daha iyi çalışıyor.

Square Enix, Xbox Gamepass’ta NieR Automata yı yayınladı ve görünüşe göre, bu sürüm orijinal Steam sürümünden daha iyi. Gördüğümüz kadarıyla, Gamepass versiyonu “Become as Gods Edition” a dayanıyor, Steam versiyonu ise “Game of the YoRHa Edition” a dayanıyor.

İlk raporlara göre, NieR Automata Gamepass versiyonu Steam versiyonunu rahatsız eden tüm sorunlardan muzdarip değil. Kısacası, Square Enix, oyunun bu en son PC sürümünde bazı şeyleri düzeltmiş ve iyileştirmiştir. Ancak, bu düzeltmelerin Steam sürümüne gelip gelmeyeceğine dair bir kelime yok.

NieR Automata

Merak ediyorsanız, işte şu anda NieR Automata’nın Steam sürümünde mevcut olan tüm sorunlar:

  • Tam ekran modunda bulanık görseller / grafikler
  • Önceden oluşturulmuş dalgalı ara sahneler
  • Parıldayan Bloom ve AO efektleri
  • 60FPS kilidi
  • Kötü klavye ve fare kontrolleri

Xbox Gamepass sürümü, daha net bir görüntü ile sonuçlanan uygun tam ekran ve çözünürlük modları sunar. Dahası, Steam sürümünden daha sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor ve önceden oluşturulmuş dalgalı kesim sahnelerinden etkilenmiyor. Bununla birlikte, hala 60 fps’lik bir kilit var (ve K&M kontrollerinin daha iyi olup olmadığı konusunda henüz bir kelime yok).

Square Enix’in geçmişi göz önüne alındığında, Steam sahiplerine ücretsiz yükseltme olarak “Become as Gods Edition” sunmayı gerçekten beklemiyorum. Bunun yerine ekip, gelecekte orijinal Steam sürümünü bu yenisiyle değiştirebilir.

Sonuç olarak, NieR Automata’nın Xbox Gamepass sürümü Steam sürümünden daha iyi çalışıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.