Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NieR Automata Steam Güncellemesi 15 Temmuz’da Yayınlanacak

NieR: Automata, nihayet Steam'de yeni bir güncelleme alacak. Bu, inceleme bombalaması yoluyla bu tür bir eylem talep eden oyuncular sayesinde oldu.

Birkaç ay önce internet, Xbox Game Pass’te bulunan NieR Automata sürümünün Steam’de mevcut olandan daha iyi göründüğü ve çalıştığı haberiyle dolup taştı. Bunu öğrenen oyuncular Steam üzerinden oyunu olumsuz inceleme yağmuruna tuttu. Memnuniyetsizliklerini ifade etmek isteyen her oyuncu oyuna olumsuz bir inceleme bıraktı.

Hayranlar, PlatinumGames’i, NieR Automata PC sürümünün Game Pass’teki kadar iyi çalışmasını sağlayacak bir güncelleme yayınlamaya zorlamak istedi. Serinin hayranları nihayet hedeflerine ulaştı ve iki ay önce geliştiriciler bir yama üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Şimdi nihayet oyuncuların güncellemeyi alacağı tarih açıklandı. Steam güncellemesini 15 Temmuz‘da yani iki gün içinde indirebileceğiz. Oyunun görsel özelliklerini yükseltmek için birkaç iyileştirme de sunulacak.

NieR Automata

NieR Automata Artık Fidelity FX Destekleyecek

Güncelleme ile oyuna eklenecek özellikler arasında HDR desteği ve kenar yumuşatma optimizasyonu olacak. Geliştiriciler ayrıca yaklaşık 270 arayüz dokusunun kalitesini 4K çözünürlüğe ayarlayarak iyileştirecek. NieR Automata artık Fidelity FX‘i de destekleyecek ve ayrıca oyunu çerçevesiz pencereli ayarda da çalıştırabileceğiz. Ek olarak, ara sahneler 60 FPS değerinde gösterilecek ve elimizde global aydınlatma kalitesi ayarları olacak.

Ek olarak, geliştiriciler oyunda hala var olan bazı hataları düzeltecek. Oyun ayrıca daha kararlı çalışabilir hale gelecek. Değişikliklerin tam listesini Steam sayfasındaki güncelleme notları üzerinden okuyabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.