Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NieR: Automata Satışları 5,5 Milyon Kopyaya Ulaştı

Square Enix, NieR: Automata için güncel satış rakamlarını açıkladı. Oyun çıkış yaptığı tarihten bugüne kadar 5.5 milyon adet kopya satmayı başardı.

Geçtiğimiz Aralık ayında haberini yaptığımız üzere NieR: Automata satışlarının 5 milyon adet kopyayı geçtiğini bildirmiştik. Bugün oyunun yayıncısı olan Square Enix yaptığı açıklama ile birlikte oyunun satış rakamlarının 5.5 milyon adet kopyaya ulaştığını duyurdu.

Nier: Automata, PlatinumGames tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan bir 2017 aksiyon rol yapma oyunudur. 2010 video oyunu Nier’in devamı niteliğindedir, kendisi de Drakengard serisinin devamıdır. Oyun, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında yayınlandı ve hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip.

NieR Automata Satislari 55 Milyon Kopyaya Ulasti 1

NieR: Automa 2017’de piyasaya sürüldü ve bunca zamandan sonra hala büyük miktarlarda kopya satmaya devam ediyor. Oyun son derece iyiydi, ama aynı zamanda hala birçok sorunu var. Tüm bu sorunlar çözülmedi ve oyun hiçbir zaman büyük bir güncelleme almadı.

Yine de oyun, hayal kırıklığı yaratan Marvel’s Avengers’ın aksine Square Enix için büyük bir başarı olarak görülüyor. Bir sonraki NieR oyununun bu yıl Nisan ayında piyasaya sürülmesi planlanıyor. NieR Replicant’ın aynı şekilde ele alınmayacağını ve gerektiği şekilde destekleneceğini umuyoruz.

NieR: Automata, 2B, 9S ve A2 numaralı androidlerin hikayesini ve güçlü makinelerin istila ettiği makine kaynaklı distopyayı geri kazanma mücadelesini anlatıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.